Η Apple δημιούργησε κανάλι στο YouTube για iOS Tips

Όπως φαίνεται, η Apple έχει βάλει στόχο για τα καλά να κάνει τους χρήστες iPhone και iPad, να μπορούν να εκμεταλλευτούν πλήρως τις συσκευές τους. Γι’ αυτό τον λόγο δημιούργησε ένα κανάλι στο YouTube, ξεχωριστό από αυτά που ξέρουμε ήδη, στο οποίο ανεβάζει video οδηγούς με σκοπό οι χρήστες να “μάθουν”

καλύτερα τις συσκευές τους.

Ήδη έχουν ανέβει τα πρώτα 10 videos, μέσα στα οποία αναφέρεται για παράδειγμα το πώς μπορείς να τραβήξεις “Στιγμιότυπα οθόνης”, να επισυνάψεις αρχεία στο mail κ.α.

Η ονομασία του καναλιού είναι “Apple Support”. Πέρσι, δημιουργήθηκε ο επίσημος λογαριασμός στο Twitter και τώρα το κανάλι στο YouTube. H υποστήριξη της Apple (Apple Support) φαίνεται πως θέλει να κάνει αισθητή τη παρουσία της στο internet με σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους πελάτες της εταιρείας να βρίσκουν πιο εύκολα βοήθεια.

To κανάλι το οποίο απέκτησε το πρώτο του υλικό τη Δευτέρα το απόγευμα όπως γράψαμε παραπάνω, απαριθμεί μέχρι στιγμής 10 videos με μέση διάρκεια τα 1:30 - 2 λεπτά. Όπως θα παρατηρήσουμε, η δομή του κάθε video χωρίζεται σε δύο μέρη. Το ένα δείχνει τα βήματα αναλυτικά σε bullets και το

Η επίσημη δημιουργία του καναλιού, έγινε στις 5 Οκτωβρίου. Παρ’ όλα αυτά το κανάλι έμεινε ανενεργό μέχρι και τη Δευτέρα όπου ξεκίνησε μετά τα πρώτα videos να αποκτά παραπάνω δημοσιότητα.

Να τονίσουμε πως για τα άτομα που δεν καταλαβαίνουν τα αγγλικά ή έχουν κάποιο πρόβλημα ακοής, παρέχεται η δυνατότητα επιλογής αγγλικών υποτίτλων.

Πρόκειται για μία κίνηση της Apple με σκοπό να πλησιάσει πιο πολύ το κοινό της και να το κάνει να αξιοποιήσει τις συσκευές του στο έπακρο. Δε ξέρουμε ακόμη τη συχνότητα με την οποία η Apple θα φροντίσει να ανεβαίνει νέο περιεχόμενο στο κανάλι. Όπως και να ‘χει όμως, μιλάμε για μία εξαιρετική ιδέα, που σίγουρα θα κάνει πολλούς που την μισούν, να τη λατρέψουν!

Πηγή: ired.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα