Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: Με το δίκιο τους με χαρακτήριζαν sex symbol τη δεκαετία του ’90 γιατί ήμουν ο απόλυτος (VIDEO)

«Θυμάμαι είχαμε τραγουδήσει τότε 130 βραδιές χωρίς ρεπό! Σερί!».

Αυτά και πολλά άλλα λέει ο Γιάννης Σαββιδάκης καθώς θυμάται σε συνέντευξη του στο «Καλοκαίρι μαζί στις 10.00» την εποχή της μεγάλης επιτυχίας και των 7ήμερων στα νυχτερινά μαγαζιά.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρωτά για μια εκδήλωση θαυμασμού που θυμάται εκείνος λέει πως μια κοπέλα του είχε πάει στο μαγαζί ένα ταψί μουσακά! «Εννοείται πως τον έφαγα όλον. Τον πήρα στο σπίτι. Στη συνέχεια μου μαγείρεψε στο σπίτι της».

«Ο χρόνος μου έχει φερθεί πολύ καλά. Βλέπω ανθρώπους που είναι 35 χρονών και δεν προσέχουν. Εγώ ας πούμε δεν έχω καπνίσει ποτέ. Δεν λέει κάτι αυτό. Ίσως να λέει κιόλας. Βλέπω παιδιά που είναι 20, 20, 38 και πηγαίνουν με μαθηματική ακρίβεια στο να γίνουν χάλια στα επόμενα 3-4 χρόνια. Όπως και οι γυναίκες.

Παντρεύονται κάποιοι και παραιτούνται», παρατηρεί ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο οποίος φέτος έκλεισε τα 55 του χρόνια.

«Στη ζωή πρέπει να τα κάνεις όλα, αλλά με ένα μέτρο. Όχι όμως να μην δοκιμάζεις. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά όχι το «ψάρι… αυτό που ψήνεται», λέει ο Γιάννης Σαββιδάκης αναφερόμενος φυσικά στην περιβόητη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου. «Μου αρέσει το ψάρι πολύ, αλλά δεν θα φτάσει σε τέτοιες κουβέντες γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου», προσθέτει ο τραγουδιστής.

Θυμάται ακόμα πως πήγε στην Αμερική με 250 δολλάρια και έκανε μια σειρά από δουλειές για να τα βγάλει πέρα… «Δούλευα στην οικοδομή. Χτίζαμε τζάκια και καμινάδες, έφτιαχνα τσιζκέικ σε ένα φούρνο, καθάριζα σπίτια, μοίραζα 10.000 φυλλάδια την ημέρα για κανάλια ιδιωτικά, σερβιτόρος, βοηθός σερβιτόρου… έχω κάνει διάφορα»

Ενώ όταν δέχεται την φιλοφρόνηση περί sex symbol… ο ίδιος επιστρατεύει το χιούμορ, ή και την αυτοπεποίθηση του: «Με το δίκιο τους με χαρακτήριζαν sex symbol τη δεκαετία του ’90 γιατί ήμουν ο απόλυτος».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα