Γνωστή δημοσιογράφος: Του άντρα πρέπει να του φουσκώνεις την κοιλιά, τον εγωισμό και τον ερωτισμό

Φαίνεται να γνωρίζει τι θέλουν οι άντρες ακολουθώντας τις συμβουλές της γιαγιάς της.

Δεν θέλει ο άντρας να είναι τσιγκούνης και μαμάκιας.

Κομπλάρουν οι άντρες όταν ακούν «δημοσιογράφος»;

«Πλέον σχεδόν σε λυπούνται. Μόνο επίδομα δεν σου βγάζουν. Σκέφτονται: «Η κακομοίρα, είναι δημοσιογράφος στην Ελλάδα της κρίσης και ακόμα επιμένει;». Μοιάζει πια η δημοσιογραφία σαν να 'σαι ακροβάτης χωρίς δίχτυ ασφαλείας.»

Ποια είναι η χειρότερη

κατηγορία άντρα;

«Η χειρότερη κατηγορία άντρα είναι ο τσιγκούνης, γιατί η τσιγκουνιά, λένε, κρύβει μέσα της και άλλα εννέα ελαττώματα. Και ο μαμάκιας. Δυστυχώς, σ' αυτή την κατηγορία ανήκουν οι μισοί και παραπάνω Έλληνες. Ο Έλληνας άντρας πάει πακέτο με τη μαμά του. Γι’ αυτό καλό είναι στη. δεύτερη εβδομάδα γνωριμίας να γνωρίσεις και τη μαμά για να δεις τι παίρνεις»

Πως κρατάς έναν άντρα;

«Οι παλιές Σμυρνιές έλεγαν: «Να έχει φαγητό να φάει, να του λες συνέχεια ότι είναι ο καλύτερος στη δουλειά του και να μην του αρνείσαι το sex». Νομίζω αυτή είναι η τριλογία για να κρατήσει κάθε γυναίκα τον άντρα της. Γιατί, τι θέλει ο άντρας; Να του φουσκώνεις την κοιλιά, τον εγωισμό και τον ερωτισμό. Τώρα, πώς το επιτυγχάνεις όλο αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο»

Η γυναίκα τι θέλει;

«Ούτε η ίδια δεν ξέρει. Ένα μυστικό για τους•;άντρες είναι να καταλάβουν πως ούτε εμείς ξέρουμε τι θέλουμε, οπότε με κάθε τρόπο σ' αυτή την εξίσωση χάνουν. Εδώ ο Φρόυντ σήκωσε τα χέρια ψηλά και αναρωτήθηκε «μα, τι θέλουν οι γυναίκες;».

Όλα αυτά τα δήλωσε η Τζούλη Αγοράκη στο Down Town.

Keywords
Αναζητήσεις
συμβουλες σε αντρες απο σμυρνιες
Τυχαία Θέματα