Γιώργος Γιαννόπουλος: Είμαι ευτυχισμένος με αυτό που κάνω, δεν το έχω για δουλειά

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος έκανε το χόμπι του δουλειά. Αγαπάει την υποκριτική και δεν μπορεί να την δει ως δουλειά.

Τι έκανε το «Σόι» να ξεχωρίσει;

«Η χημεία. Είναι δυσεύρετη κι όταν υπάρξει γίνονται θαύματα. Αυτό συμβαίνει και με το «Σόι», είναι μια χημεία που υπάρχει μεταξύ όλων των συντελεστών. Ξεκινάει από τους υπεύθυνους δραματουργίας του ALPHA και φτάνει μέχρι τους ηθοποιούς. Έχω όμως μια απορία, γιατί παρά την επιτυχία της σειράς οι δημοσιογράφοι δεν ασχολείστε με εμάς;

Τι πιστεύετε ότι κάνει τους

δημοσιογράφους να ασχοληθούν με κάτι άλλο;

«Είναι το εφήμερο. Γιατί όλα αυτά τα πρότζεκτ ξέρω εκ πείρας ότι είναι πολύ πιθανό του χρόνου να μη γίνουν. Αυτά είναι εφήμερα πράγματα. Άκουσα μια μέρα από ένα παιδάκι σε ένα από αυτά τα πρότζεκτ να λέει ότι το όνειρο του είναι να κερδίσει το λαχείο. Αν έχεις τέτοια όνειρα, δεν πας μπροστά. Η ζωή δεν είναι αυτό. Το όνειρο σου στη ζωή είναι να κατακτάς πράγματα. Όλα αυτά λοιπόν τα πρότζεκτ είναι τέτοιου τύπου. Εμείς την επιτυχία την κάνουμε γιατί αγωνιζόμαστε, γιατί διαβάζουμε, δουλεύουμε επάνω σε αυτό»

Ποια θεωρείτε ότι είναι η μεγαλύτερη σας κατάκτηση;

«Το ότι μέσα από έναν αγώνα κατέκτησα το όνειρο μου, ίο έκανα πραγματικότητα. Το όνειρο σας ήταν το να ζείτε από το επάγγελμα σας ως ηθοποιός;, Το όνειρο μου ήταν να κάνω το πάθος μου δουλειά. Αν όλοι μας σε αυτό τον πλανήτη κάναμε αυτό που γουστάρουμε, θα γινόταν καλύτερος. » είπε στο 7μέρεςtv.

Keywords
Τυχαία Θέματα