Γιόχανσον: Αν είμαστε αποτελεσματικοί θα νικήσουμε τον Άρη

Πρόκληση χαρακτήρισε το εκτός έδρας ματς κόντρα στον Άρη, ο Ματίας Γιόχανσον, σημειώνοντας πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιόχανσον στη «RealNews»:

«Κατ΄ αρχάς, να πω ότι είμαι περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό και μετέχω σε αυτήν τη σπουδαία προσπάθεια. Το έχω πει ξανά και είναι η αλήθεια. Είμαστε ένα σύνολο με πολλά νέα παιδιά,

αλλά και με πολύ ταλέντο και, κυρίως, με χαρακτήρα στα δύσκολα. Δεν το βάζουμε κάτω, δεν εγκαταλείπουμε ποτέ, όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζουμε την ώρα του αγώνα. Είμαστε ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα και έτσι δουλεύουμε καθημερινά. Είτε αγωνιστεί κάποιος, είτε μείνει στον πάγκο, η σκέψη του είναι με τους υπόλοιπους. Προχωράμε μπροστά, βαδίζουμε σωστά και θα πάμε ακόμη καλύτερα, το πιστεύω 100%».

Για το ματς με τον Άρη: «Ένα απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι, μια αληθινή πρόκληση για όλους μας, όμως εκτιμώ ότι, αν αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, θα φύγουμε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο. Αν είμαστε πιο αποτελεσματικοί, θα νικήσουμε».

Όσο για τα 4 γκολ που έχει σημειώσει μέχρι τώρα σε 6 αγώνες ο Σουηδός είπε: «Απλώς κάνω τη δουλειά μου και χαίρομαι να είμαι χρήσιμος»

Keywords
Τυχαία Θέματα