Γιάννης Tσιμιτσέλης: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς "Έλα στη θέση μου"

Ευτυχισμένος πατέρας ο «Βλάσσης», Γιάννης Τσιμιτσέλης με την κόρη που έλαβε από τη μαμά «Φαίη».

Όμως την πατρότητα διεκδικεί και ο Δαμιανός. Ο ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για τις εξελίξεις της σειράς Έλα στη θέση μου.

Με την κόρη του πώς κυλά η ζωή;

«Ξαφνικά, παίρνει ευθύνες. Ωριμάζει λίγο ως άνθρωπος λίγο. Μη φανταστείτε, δεν κάνει θαύματα. Αναγκαστικά λόγω του παιδιού και καθώς λείπει η μητέρα του, πρέπει να καλύπτει και τους δύο ρόλους. Ή να βρει μια αντικαταστάτρια για να κάνει καταμερισμό των ευθυνών. Γύρω του συμβαίνουν διάφορα

γεγονότα, αλλά αυτός παραμένει πιστός στο παιδί του και στις αρχές της οικογένειας που θέλει να φτιάξει».

Η Φαίη θα του δυσκολεύει και πάλι τη ζωή;

«Θα κάνει διάφορα πράγματα που θα μπερδέψουν την κατάσταση. Όχι με τα γνωστά της κόλπα».

Θα έρθει σε ρήξη με κάποιους;

«Περνά φάσεις. Με φιλίες και σχέσεις. Δεν θα εναντιωθεί με κανέναν άλλο, πλην της μάνας, δηλαδή της Φαίης, και του Δαμιανού, ο οποίος διεκδικεί το παιδί. Μέχρι να λυθεί το πρόβλημα «τίνος είναι, βρε γυναίκα, το παιδί;», επικρατεί με τους υπόλοιπους συν θήκη ειρήνης».

Η Sofo συνεχίζει ακάθεκτη το δρόμο της;

«Συνεχίζει με αποχωρήσεις, με πολλά θέματα και προβλήματα, που δεν την καθιστούν βιώσιμη. Αναζητούν λύσεις, περισσότερο ο Αχιλλέας και η Αιμιλία. Λιγότερο ο Βλάσης. Από εκεί και πέρα, εισβάλλει στη ζωή μας ένας άλλος άνθρωπος, που έχει άμεση σχέση με την εταιρία και την ίδρυση της. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους που τον θεωρούσαν πεθαμένο».

Η εμφάνιση του ανατρέπει τη ζωή της Σύλβιας και τον Δαμιανού...

«Η Σύλβια είναι μία ανατροπή από μόνη της. Δεν θα ταραχτεί πολύ ο κόσμος της. Από εκεί και πέρα, η Σύλβια δείχνει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, τη φετινή σεζόν», λέει ο ίδιος στον Τηλεθεατή.

Keywords
Τυχαία Θέματα