Γερμανού: Μου είχαν στήσει καραούλι οι παπαράτσι όταν είχα σχέση με τον Παρθένη

Η Ναταλία Γερμανού έχει βρεθεί πολλές φορές στα φώτα της δημοσιότητας για την δουλειά της.

Είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που έχουν ενδιαφέρον τόσο για τα media όσο και για το κοινό.

Έχεις ζήσει καραούλια από paparazzi;

«Ξέρεις πότε τα έζησα; Ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα την εποχή που ήμουν με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Τότε, επειδή και εκείνος ήταν εξαιρετικά hot και εγώ μόλις είχα πάρει διαζύγιο, είχε δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον η σχέση μας. Έσκασε η είδηση ότι βγαίνω με τον Παρθένη μόλις πέντε μήνες μετά τον χωρισμό μου. Κάποιος τους σφύριξε ότί μένουμε μαζί, και ξύπνησα μια μέρα και τους βρήκα έξω από το σπίτι μου, αλλά αυτό για πολύ μικρό διάστημα και όχι κάτι φοβερό. Κατά τα άλλα, δεν με κυνήγησε ποτέ άνθρωπος, το οποίο σημαίνει δύο πράγματα ή δεν είμαι αρκετά σταρ ή τα paparazzi είναι στημένα Αυτό θα πω και θα σωπάσω»

Πες μου έναν μύθο για τη δημοσιότητα.

«Το «κάθε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα». Το «άσ' τους να λένε για σένα ακόμη και τις μεγαλύτερες χυδαιότητες αρκεί να γράφουν σωστά το όνομα σου». Δεν πιστεύω ότι οποιαδήποτε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα Δεν πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργούμε ίντριγκες απλά και μόνο για να ακούγεται το όνομα μας. Το απέφευγα πάντα όπως ο διάολος το λιβάνι. Δεν έχω στήσει ποτέ στη ζωή μου ψεύτικο καβγά σε εκπομπή για να αναπαραχθεί μετά στα sites. Το θεωρώ ντροπιαστικό και εξευτελιστικό. Και σου το λέω από την πλευρά του ανθρώπου που πέρασα αρκετά χρόνια από τη ζωή μου βλέποντας το όνομα μου να παίζει όχι για τη δουλειά μου, αλλά για σχέσεις, δεσμούς και χωρισμούς. Το βίωσα στο πετσί μου όλο αυτό»

Το τροφοδότησες όμως την ίδια στιγμή; Έπαιξες το παιχνίδι με τα media;

“Όχι, δεν το έπαιξα ποτέ αυτό το παιχνίδι και σου το λέω αυτό με το χέρι στην καρδιά. Το τροφοδότησα μόνο γιατί έκανα τη ζωή μου χωρίς να με νοιάζει. Βούτηξα στα βαθιά και είπα «τον γνώρισα τον ερωτεύτηκα, θα το ζήσω κι ας πάει και το παλιάμπελο». Αυτό ναι, αλλά δεν προκάλεσα ποτέ καμία στημένη είδηση και κανένα στημένο φωτογραφικό ενσταντανέ. Τίποτα, τίποτα τίποτα. Απλώς δεν κρύφτηκα Ήθελα να το ζήσω χωρίς να παίζω κρυφτούλι. Κάποια στιγμή με παραπήρε όμως η μπάλα και είπα «φτάνει τώρα Κάθε τρεις και λίγο γράφουν με ποιον τα "φτιάξες και με ποιον χώρισες. Στο τέλος θα ξεχάσεις και εσύ η ίδια τι δουλειά κάνεις και θα νομίζεις ότι είσαι η επαγγελματίας Samantha από το Sex and the city της Ελλάδας»

Γι' αυτό έχουμε να ακούσουμε πολύ καιρό για κάποιον νέο έρωτα;

«Ο λόγος είναι ότι δεν έχω τη διάθεση να το μοιραστώ. Σαφώς υπάρχει προσωπική ζωή, πάντα υπάρχει, αλλά είναι αυτή η προσωπική ζωή που θες να μένει ιδιωτική. Δεν νιώθω έτοιμη να τη μοιραστώ. Και κάπου εκτέθηκα πια υπέρ το δέον. Φτάνει. Και δεν μου φταίει κανένας σε αυτό, ούτε τα περιοδικά ούτε οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου. Εγώ έχω την ευθύνη της ζωής μου. Εγώ το παράκανα» αποκάλυψε στο Down Town.

Keywords
Τυχαία Θέματα