Γαβριηλίδης: Δεν υπάρχει κίνδυνος Grexit, όμως ο τελικός θα είναι μία δοκιμή

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του τελικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Fair Play 96,1 fm:

Ο κ. Γαβριηλίδης τόνισε αρχικά: «Στη χθεσινή σύσκεψη υπήρχε διάθεση από όλες τις πλευρές για ό,τι καλύτερο. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί με βάση το πλάνο του τελικού ΠΑΟΚΠαναθηναϊκού το 2014. Αυτό που φοβάται τώρα η αστυνομία είναι η χρονική στιγμή, επειδή είναι λίγο τεταμένα τα πράγματα. Τότε οι δύο ομάδες είχαν πάρει από σχεδόν 21.000 εισιτήρια. Τώρα πιστεύω ότι θα δοθεί μία μέση λύση. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να οριστικοποιηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο αριθμός των εισιτηρίων, ώστε να οργανωθεί η μετακίνηση των οπαδών του με λεωφορεία και όχι με ιδιωτικά μέσα».

Και πρόσθεσε με νόημα: «Αύριο το πρωί θα είμαστε στο ΟΑΚΑ και νομίζω ότι θα παρθούν τα οριστικά μέτρα για όλα τα ζητήματα. Έχει τοποθετηθεί και ο κ. Γραμμένος, η θέση μας είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή γιορτή για το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να μάθει για ποιο λόγο είναι το ΟΑΚΑ η έδρα του τελικού. Κατάλαβαν, όμως, οι άνθρωποί του ότι το πιο ενδεδειγμένο και ασφαλές γήπεδο είναι το ΟΑΚΑ».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ κατέληξε ως εξής: «Δεν υπάρχει κίνδυνος Grexit, όμως ο τελικός θα είναι μία δοκιμή. Θα πρέπει να κυλήσει όσο το δυνατόν καλύτερα, προκειμένου να δώσουμε ένα θετικό δείγμα, καθώς θα βρίσκονται πολλοί άνθρωποι της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ».

Keywords