Φρίκη: Ηλικιωμένος μάγος κρατούσε επί 15 χρόνια φυλακισμένο ένα κορίτσι σε σπηλιά στην Ινδονησία και το βίαζε

Ένας 83χρονος σαμάνος συνελήφθη στην Ινδονησία επειδή είχε απαγάγει μία έφηβη την οποία κρατούσε έγκλειστη επί 15 χρόνια, ισχυριζόμενος ότι την είχε κυριεύσει ένα ανδρικό πνεύμα, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

Ηλικίας σήμερα 28 ετών, το θύμα εντοπίστηκε την Κυριακή στη σπηλιά ενός βουνού στο χωριό Μπαζουγκάν, στο κέντρο της επαρχίας Σουλαουέσι.

Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί για πρώτη φορά το 2003, όταν ήταν 13 ετών, μετά την επίσκεψή της στον σαμάνο αυτό ο οποίος θα την θεράπευε από μια ασθένεια. Ο άνδρας αυτός ζει κοντά στο πατρικό του κοριτσιού.

Ο πατέρας του θύματος είχε δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης του στην αστυνομία. Στη συνέχεια και επί χρόνια την αναζητούσε μάταια. Ο σαμάνος, ο γιος του οποίου είναι παντρεμένος με την αδελφή του θύματος, είχε ισχυριστεί στην οικογένεια ότι η κόρη τους έφυγε μακριά και δεν θα επιστρέψει.

«Κάθε ημέρα επί χρόνια ο σαμάνος, που ονομάζεται "Τζάγκο", την βίαζε ισχυριζόμενος ότι την είχε κυριεύσει ένα ανδρικό πνεύμα», δήλωσε ο διευθυντής της τοπικής αστυνομίας Ικμπάλ Αλκουντούσι.

Τώρα η κοπέλα θα υποβληθεί σε θεραπεία για να ξεπεράσει τα ψυχολογικά τραύματα που έχει υποστεί: «Είναι πολύ μπερδεμένη, φοβάται τους ανθρώπους και θέλει να επιστρέψει στη σπηλιά όπου ζούσε», πρόσθεσε.

Η αστυνομία εντόπισε την κοπέλα μετά τις πληροφορίες που έλαβε από τη νύφη του σαμάνου, η οποία κατήγγειλε ότι κρατούσε μία γυναίκα σε μια σπηλιά κοντά στο χωριό. Ο σαμάνος την κρατούσε κλεισμένη εκεί στη διάρκεια της ημέρας, ενώ τη νύκτα την οδηγούσε σε μια καλύβα για να τη βιάσει.

Ο ύποπτος συνελήφθη στο σπίτι του και κινδυνεύει να καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα