Φαν’τ Σχιπ: Η απόφαση αυτή δεν αποκλείει τη μελλοντική πρόσκληση και άλλων παικτών

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ με επίσημη δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ μίλησε για τις κλήσεις του ενόψει των αγώνων με Αρμενία και Φινλανδία αλλά και το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της Εθνικής μετά τα ματς με Ιταλία και Βοσνία.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε στο κλίμα αισιοδοξίας που υπάρχει και πάλι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

Αναλυτικά η δήλωση του Τζον Φαν’τ Σχιπ:

«Οι ενθαρρυντικές εμφανίσεις απέναντι σε Ιταλία και Βοσνία δημιούργησαν

κλίμα αισιοδοξίας, η Εθνική Ομάδα εξακολουθεί όμως να βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας δύσκολης πορείας για τη δημιουργία ενός ποιοτικού, ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο στόχο έχει να προσφέρει ελκυστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο του πλάνου αυτού αποφασίσαμε ότι, αυτή την περίοδο, προέχει να διατηρήσουμε ένα σταθερό αγωνιστικό σχήμα, αποτελούμενο από παίκτες που κέρδισαν επάξια την ευκαιρία να αποτελούν μέλη αυτού του γκρουπ. Τους συνδέει όλους η κοινή προσπάθεια, η προσήλωση στους ομαδικούς και αγωνιστικούς στόχους και η εμπιστοσύνη μας. Δημιουργούμε με σταθερά βήματα το κλίμα και το πνεύμα ομάδας που επιθυμούμε, στη συνολική λειτουργία της εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αυτή η απόφαση αφορά στα παιχνίδια του Νοεμβρίου και δεν αποκλείει την μελλοντική πρόσκληση και άλλων παικτών στην Εθνική. Άλλωστε έχουμε επισημάνει και άλλους ποδοσφαιριστές που δικαιούνται την ευκαιρία, γνωρίζοντας ότι αυτός ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών μόνο προς όφελος της ομάδας μπορεί να καταλήξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα