Φ. Γεννηματά: Στηρίζουμε τον Γ. Μπουτάρη - Γ. Μπουτάρης: Το αίμα νερό δεν γίνεται (VIDEO)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με τους δυο τους να κάνουν δηλώσεις και την κ. Γεννηματά να εκφράζει τη στήριξή της στον κ. Μπουτάρη.

«Πήραμε την απόφαση ως Κίνημα Αλλαγής ότι θα στηρίξουμε και πάλι τους εκλεγμένους δημάρχους και περιφερειάρχες του χώρου μας γιατί τιμούμε το έργο τους και τις σχέσεις με τους πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.

«Εάν

τα άλλα κόμματα δεν έχουν ικανούς υποψήφιους ή αναγνωρίζουν την ικανότητα της Δημοκρατικής μας παράταξης και τους ΚΙΝΑΛ καλώς να ορίσουν. Έρχονται στην συνέχεια των δικών μας επιλογών», σημείωσε η ίδια.

Ο επικεφαλής για τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής για τις αυτοδιοικητικές θα είναι ο Γ. Καμίνης, ενώ η κ. Γεννηματά τόνισε πως πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν οι βασικοί υποψήφιοι σε κάθε δήμο και περιφέρεια της χώρας.

«Έχουμε παράδοση στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, έχουμε πρωταγωνιστήσει στις μεγάλες τομές. Τώρα όλοι έρχονται πίσω μας και ακολουθούν την δική μας πολιτική», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπουτάρης υπογράμμισε πως «πέρα από ότι είναι ευπρόσδεκτη κάθε στήριξη από οποιαδήποτε πλευρά εκτός από τους ακραίους, είπαμε ότι το αίμα νερό δεν γίνεται και ο νοών νοείτο».

«Να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε, να τη βελτιώσουμε και να τη συνεχίσουμε και να αποκατασταθεί μια πόλη που είναι ανοιχτή, προοδευτική που πρωτοπορεί σε καταστάσεις που θα τη φέρουν μπροστά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο», συμπλήρωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Τέλος, ανέφερε πως η παράταξη θα έχει μία ανανέωση, ενώ επανέλαβε ότι θα είναι δήμαρχος μέχρι 100 χρονών.

Keywords
Τυχαία Θέματα