Φ. Γεννηματά για Συμφωνία των Πρεσπών: Τελικά οι κωλοτούμπες συνεχίζονται σταθερά και από αυτή την κυβέρνηση

"Αόριστες, ατεκμηρίωτες, γενικόλογες και βαθιά συντηρητικές" χαρακτήρισε τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, του Κυριάκου Μητσοτάκη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κάνοντας χαρακτηριστικά λόγο για μια "καλή έκθεση ιδεών"

Παράλληλα έκανε λόγο για "επιστροφή της παράταξης στην κλασική δεξιά".

Επιτέθηκε επίσης στην κυβέρνηση αναφορικά με το θέμα της Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας πως ενώ προεκλογικά η ΝΔ έκανε λόγο για

μια επιζήμια συμφωνία, τώρα τη χαρακτηρίζει καλή.

"Τελικά οι κωλοτούμπες συνεχίζονται σταθερά και από αυτή την κυβέρνηση", σημείωσε.

Προανήγγειλε επίσης πως το ΚΙΝΑΛ θα καταθέσει πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία και τις ευθύνες για την κρίση.

Κατηγόρησε επίσης των Κυριάκο Μητσοτάκη πως στην τοποθέτησή του δεν υπήρχε καμία οργανωμένη πολιτική στήριξης όλων εκείνων που "φτωχοποιήθηκαν από τις πολιτικές του κ. Τσίπρα και τη συνεργασία των δεξιών γυρολόγων".

Αναφορικά με την παρουσία του Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή η κα Γεννηματά διαμήνυσε:

"Θα ασκήσουμε μαχητική, υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση. Με πίστη στην Εθνική Συνεννόηση για τα μεγάλα θέματα που αφορούν τον τόπο και τον λαό. Για τα Εθνικά Θέματα, την απαραίτητη αλλαγή των δεσμεύσεων Τσίπρα για τα υπερπλεονάσματα και το Υπερταμείο, για την ολοκλήρωση της Συνταγματικής Αναθεώρησης. Είμαστε το προοδευτικό αντίβαρο στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, των δημόσιων αγαθών και του κοινωνικού κράτους.

Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι στη Βουλή η φωνή του λαού, των ανθρώπων της παραγωγής, της εργασίας, της επιστήμης, των πιο αδύναμων, των γυναικών, των νέων ανθρώπων. Προβάλλοντας πάντα την δική μας τεκμηριωμένη εναλλακτική πρόταση για αυτό που πρέπει να γίνει, για αυτό που εξυπηρετεί τις ανάγκες του λαού και του τόπου".

Keywords
Τυχαία Θέματα