Φ. Γεννηματά: Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών της καθαρής εντολής των πολιτών

"Και αυτή την στιγμή της χαράς η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά στην Δυτική Αττική", δήλωσε η νικήτρια των εκλογών της Κεντροαριστεράς Φώφη Γεννηματά, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι "έχει πλήρη επίγνωση των των ευθυνών που συνεπάγεται η καθαρή εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες".

Η κ. Γεννηματά, όπως μεταδίδει η naftemporiki.gr, ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς της, όπως είπε, "τους χιλιάδες προοδευτικούς πολίτες,

που για δεύτερη φορά έδωσαν βροντερό "παρών" στις κάλπες", τονίζοντας ότι "έδωσαν έτσι τεράστια ώθηση στον νέο, ενιαίο φορέα, για μια μεγάλη παράταξη ΝΙΚΗΣ τώρα".

"Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών που συνεπάγεται η ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ που μας έδωσαν οι πολίτες» σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι «από αύριο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δουλέψουμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους".

"Η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη είναι εδώ» τόνισε, συγχαίροντας «όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία, στα κόμματα και τις κινήσεις που συνέβαλαν στο εγχείρημα, στους συνυποψήφιούς μου, στους χιλιάδες εθελοντές και στον κ. Αλιβιζάτο και την Επιτροπή".

Keywords
Τυχαία Θέματα