Έξαλλος ο Ιβάν Σαββίδης μετά το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο! (VIDEO)

Στο 90ο λεπτό του ντέρμπι ακυρώθηκε κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο όντας έξαλλος!

Ανακάλυψε τις νέες αφίξεις στα PAOK FC Official Store και store.paokfc.gr

Ο Βαρέλα

σκόραρε με κεφαλιά, ο Κομίνης αρχικά έδειξε πως το γκολ μετράει, όμως αφότου είχε διαβούλευση με τον επόπτη Ποντίκη, ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ του Μαουρίσιο σταματώντας τους έξαλλους πανηγυρισμούς των "ασπρόμαυρων". Όπως φάνηκε στο ριπλέι της φάσης, ο Βραζιλιάνος ήταν εκτεθειμένος την στιγμή που έκανε την κεφαλιά ο Βαρέλα για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως ήταν δίπλα από τον Μπάρκα και δεν επηρέαζε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα της ΑΕΚ ούτε ακούμπησε την μπάλα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν εκτός εαυτού και φώναζε στους παίκτες της ομάδας να φύγουν από το γήπεδο, κάνοντας χαρακτηριστικές κινήσεις και με τα χέρια του. Στη συνέχεια κινήθηκε προς τον πάγκο της ΑΕΚ όπου είχε έντονους διαλόγους με ανθρώπους των "κιτρινόμαυρων". Η ΠΑΕ ΑΕΚ υποστήριζε ότι επιτέθηκε φραστικά στον Βασίλη Δημητριάδη (γενικό αρχηγό).

Οι ψυχραιμότεροι προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, με τον Βιεϊρίνια να του κάνει χαρακτηριστικές κινήσεις με τα χέρια του πως δεν πρέπει να φύγει η ομάδα από το γήπεδο και πως θέλουν να παίξουν, ενώ ο Πορτογάλος φώναζε "όχι" και στον Μίχελ που ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ φέρεται να είπε στον ρέφερι Κομίνη "εσύ τελείωσες".

Επικράτησε ένταση και στη συνέχεια οι διαιτητές πρώτα και ακολούθως η ομάδα της ΑΕΚ αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποθέωσαν τον Ιβάν Σαββίδη φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του, ενώ επίσης, φώναζαν "νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές" για τους παίκτες της ομάδας τους.

Δείτε το βίντεο του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα