Εξαιρετικός ΠΑΟΚ, χτύπησε στην κόντρα και έριξε τριάρα στην Άντερλεχτ

Με μία εξαιρετική εμφάνιση ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει με 3-1, της Άντερλεχτ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της βελγικής ομάδας.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Τα γκολ για τον Δικέφαλο

του Βορρά πέτυχαν ο Δημήτρης Πέλκας, ο Τσούμπα Άκπομ και ο Αντώνης Γαϊτανίδης. To μοναδικό γκολ της Άντερλεχτ πέτυχε ο Ντάντε.

Ο Αμπέλ Φερέιρα παρέταξε για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι μια ενδεκάδα αποτελούμε από βασικούς. Οι «ασπρόμαυροι» ήταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις, χωρίς να απειληθεί από τους Βέγλους.

Ο Άκπομ και Μπίσεσβαρ είχαν τις ευκαιρίες τους, ωστόσο αυτός που πέτυχε το γκολ ήταν ο Δημήτρης Πέλας στο 31’, όταν μετά από πολύ καλή ενέργεια του Μίσιτς, πλάσαρε εξαιρετικά γράφοντας το 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με την ίδια ενδεκάδα σε αντίθεση με την Αντίθεση με Άντερλεχτ και ήταν το ίδιο ουσιαστικό με το πρώτο.

Ο Πέλκας στο 56 πέρασε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ζαμπά ο οποίος μετά από μια φοβερή κούρσα, τρίπλαρε τον αντίπαλο του και έστρωσε στον Άκπομ, οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.

Στο σημερινό φιλικό ωστόσο δεν πήγαν όλα καλά για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έδειξε πρόβλημα στα στημένα και τελικά το πλήρωσε, καθώς μετά από κόρνερ των Βέλγων ο Ντάντε μείωσε σε 1-2.

Ο Δικέφαλος σχεδόν άμεσα απάντησε και μετά από δυνατό σου του Στοχ, ο Γαϊτανίδης πλάσαρε από κοντά κάνοντας το 3-1.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Βινσέντ Κομπανί): Ρουφ, Σαρντελά, Σανέ, Μίλιτς, Καγιεμπέ, Κανά, Σάιεφ, Βερσάερεν, Κολάσιν, Νασρί, Σαλεμάκερς.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος (76' Ροντρίγκο), Γιαννούλης, Κρέσπο (76' Ινγκασον), Βαρέλα, Μίσιτς, Ελ Καντουρί (76' Κάτσε), Ζαμπά (70' Λημνιός), Μπίσεσβαρ (70' Στοχ), Πέλκας (70' Γαϊτανίδης), Ακπομ (70' Σφιντέρσκι).

Keywords
Τυχαία Θέματα