Εύβοια: Σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας

Σοβαρά είναι τα προβλήματα από την κακοκαιρία σε πολλές περιοχές της Εύβοιας.

Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα παρουσιάζονται στα Πολιτικά, Νεροτριβιά και Ψαχνά του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, δρόμοι έχουν κοπεί, σπίτια έχουν πλημμυρίσει.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία συνεχώς απεγκλωβίζει κόσμο μαζί με το κλιμάκιο των εθελοντών στα Ψαχνά. Στο κέντρο τους έχουν μεταφερθεί 11 άτομα. Στην περιοχή του Αγίου υπάρχει αμάξι εγκλωβισμένο από χείμαρρο. Περιπολικό της αστυνομίας που μετέφερε διασωθέντες βγήκε εκτός δρόμου λόγω της υπερβολικής ποσότητας νερού. Πυροσβεστικό

όχημα των Ψαχνών ακινητοποιήθηκε από χείμαρρο.

Ακόμα πλημμύρισε το ποτάμι που περνά μέσα από την πόλη των Ψαχνών. Οι δρόμοι και τα αυτοκίνητα καλύφθηκαν από το νερό, όπως φαίνονται από τις εικόνες. Τα περιστατικά είναι πολλά κυρίως στην κεντρική Εύβοια. Χωρίς ρεύμα είναι περιοχές των δήμων Ερέτριας, Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων.

Πλημμύρισε επίσης ο Λήλας Ποταμός του δήμου Χαλκιδέων.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, οι αρχές δεν μπορούν ούτε εκκένωση των γύρω σπιτιών να διατάξουν γιατί όποιος βγει από το σπίτι του κινδυνεύει η ζωή του από την ορμή των νερών. Οι άνθρωποι της πολιτικής προστασίας της Χαλκίδας βρίσκονται εκεί αλλά αυτή τη στιγμή έχουν εγκλωβιστεί. Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα