Εύα Κουμαριανού: Ο Καρανίκας μου είπε ότι ο Τσίπρας θα έρθει στις "Κούκλες"

Πέρασαν λίγες ημέρες από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου, το Secret των Παραπολιτικών και η Σάσα Σταμάτη συνάντησε και η διεθνούς φήμης τρανσέξουαλ Ελληνίδα performer Εύα Κουμαριανού, που δίνει ρεσιτάλ στις «Κούκλες» και ετοιμάζεται για Λονδίνο, για την παράσταση «Τη λένε Εύα», στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Η Εύα Κουμαριανού μίλησε για την επίσκεψη του συμβούλου του

πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα, στις «Κούκλες», στο πιο γνωστό στέκι εναλλακτικής ψυχαγωγίας της Αθήνας. Εκεί, αποκάλυψε τι τους είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ο σύμβουλός του.

Έγινε χαμός πριν από λίγες μέρες γιατί ήρθε στις «Κούκλες» ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, N. Καρανίκας, για να διασκεδάσει.

Εντάξει, δεν είναι ο μόνος που έχει έρθει από επωνύμους. Τι να σου πω; Έχει έρθει η Βίσση, ο Γκοτιέ, εσύ, όλος ο κόσμος έχει περάσει. Όταν μου το είπαν εγώ νόμιζα ότι ήταν ηθοποιός, γιατί δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά. Μετά, όταν κατέβηκα από τη σκηνή, μου είπαν ότι είναι ο σύμβουλος του κυρίου Τσίπρα. Του είπα, μάλιστα: «Θα μας φέρετε τον κύριο Τσίπρα και εδώ».

Και τι σου απάντησε;

«Ναι, ναι, γιατί να μην έρθει;». Πολύ ελεύθερος άνθρωπος και η παρέα του πολύ ωραία.

Τι συζητήσατε με τον κ. Καρανίκα;

Συζητήσαμε αρκετή ώρα γιατί ξέρω τον ξάδερφό του. Όταν ήμουν Θεσσαλονίκη εννιά χρόνια γνώριζα τον ξάδερφό του. Έμαθα και νέα για αυτόν, ότι έχει παντρευτεί και έχει κάνει δύο παιδιά.

Πολλοί τον έκραξαν επειδή πήγε στις «Κούκλες». Τι τους απαντάς;

Κάποια γνωστή δημοσιογράφος σε κάποια εκπομπή είπε το εξής: «Πώς είναι δυνατόν ένας σύμβουλος πρωθυπουργού να πάει σε ένα τέτοιο μαγαζί;». Δηλαδή τι θέλει; Να προσβάλει τον κόσμο τον νορμάλ, τους μεγάλους ανθρώπους, τις γυναίκες, τις κοπέλες που έρχονται και κάνουν τα bachelor party; Τι είναι το μαγαζί; Δεν ντρέπεται λίγο; Επιτέλους ας σταματήσουν. Από το μαγαζί έχει παρελάσει όλη η αφρόκρεμα της Αθήνας. Νευριάζω πολύ. Εμείς δίνουμε τον αγώνα μας, τον ιδρώτα μας για να διασκεδάζουμε τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα