Εθελοντική αιμοδοσία και σήμερα στον δήμο Νεάπολης- Συκεών

Με σύνθημα «Συνεχίζουμε να προσέχουμε, συνεχίζουμε να βοηθάμε» και μόνο με ραντεβού, θα πραγματοποιηθεί, και σήμερα Έκτακτη Αιμοδοσία Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης από το δήμο Νεάπολης-Συκεών, με τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας και προστασίας.

«Ανταποκρινόμενοι στις αγωνιώδεις εκκλήσεις των νοσοκομείων για αίμα, ο δήμος μας διοργανώνει έκτακτη διήμερη αιμοδοσία, απευθύνοντας έκκληση στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη των συμπολιτών και συνδημοτών μας, ευελπιστώντας ότι οι εθελοντές αιμοδότες

μας, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν κάθε αντίστοιχή μας προσπάθεια, θα ανταποκριθούν για ακόμη μία φορά» σημειώνουν στο μήνυμά τους ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Παρή Γενίτσαρη. Όπως επισημαίνουν, καλώντας όλους όσοι μπορούν, να ανταποκριθούν και πάλι «οι ανάγκες σε αίμα δεν κάνουν διάλειμμα και δεν σταματούν ποτέ. Ειδικά το καλοκαίρι, καταγράφονται τραγικές ελλείψεις, με τον αριθμό των αιμοδοτών να μειώνεται, και τις ανάγκες σε αίμα να αυξάνονται… αύξηση τροχαίων ατυχημάτων, παιδιά που χρειάζονται αίμα και αιμοπετάλια κινδυνεύουν, συνάνθρωποί μας με μεσογειακή αναιμία και λευχαιμία βρίσκονται σε απόγνωση, χειρουργεία αναβάλλονται και ασθενείς αγωνιούν…».

Η διήμερη Έκτακτη αιμοδοσία ξεκίνησε χθες στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών και ολοκληρώνεται σήμερα στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125) (08:30-20:00)

Επειδή η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιείται μόνο με ραντεβού, καλούνται οι εθελοντές να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή προκειμένου να οριστεί η ημέρα και η ώρα προσέλευσης για κάθε αιμοδότη και αιμοδότρια. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και το Συμβουλευτικό Σταθμό Συκεών, στο τηλέφωνο 2313.313 151.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εθελοντική, Νεάπολης- Συκεών,ethelontiki, neapolis- sykeon