Έρχονται αλλαγές στο "Shopping Star"

Σε τροχιά ανανέωσης οδεύει η καθημερινή εκπομπή μόδας του STAR με τη Βίκυ Καγιά. Εκτός αυτού, η Βίκυ Καγιά θα αρχίσει τις ετοιμασίες και για το ριάλιτι μόδας του STAR, καθώς αποτελεί το μοναδικό πρόσωπο από την ομάδα του GNTM που έλαβε το ok για να βρίσκεται και στον τρίτο κύκλο, διατηρώντας και τις δύο θέσεις της, και ως κριτής και ως παρουσιάστρια.

Μέχρι την άνοιξη όμως, οπότε

και θα αρχίσει η πρώτη φάση του GNTM με το pre-casting, η Καγιά θα βαθμολογεί καθημερινά τα κορίτσια του Shopping Star,παραδίδοντας παράλληλα μαθήματα στυλ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το TV-Έθνος, φέτος στο πετυχημένο πρόγραμμα του STAR, έρχεται μια σειρά αλλαγών προκειμένου να ανανεωθεί το κόνσεπτ που παραμένει ίδιο από την πρώτη ημέρα προβολής της εκπομπής.

Για την ακρίβεια, στα επόμενα επεισόδια θα «κοντραχτυπηθούν» για τις στυλιστικές επιλογές τους κυρίες από την επαρχία. Επιπλέον, σύμφωνα με το σενάριο στην εκπομπή θα δούμε και άνδρες, οι οποίοι θα κληθούν να βοηθήσουν τις συνοδούς τους και στη συνέχεια θα βαθμολογηθούν από τις παίκτριες για την επιρροή τους στην αγαπημένη τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα