Επίσημη πρώτη για τον Αντώνη Γυφτόπουλο στη βασιλόπιτα της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ως πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης έκανε χθες ο Αντώνης Γυφτόπουλος, στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, υπό τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ,

Κώστα Δέρβο.

Θέτοντας τους στόχους του, ως νέος πρόεδρος, ο κ. Γυφτόπουλος ανέφερε, στον σύντομο χαιρετισμό του στην κοπή της πίτας, πως θα είναι «κοντά στη νεολαία και κοντά στους πολίτες, με τον πήχη να είναι ψηλά».

«Η Ν.Δ. πρέπει να πλησιάσει τους πολίτες που είναι κουρασμένοι από την οικονομική κρίση και να μιλήσει μαζί τους με τον τρόπο που πρέπει», είπε ο ίδιος, ενώ αναφερόμενος στο συλλαλητήριο, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, το χαρακτήρισε ως ένα μεγάλο γεγονός για την πόλη, το οποίο η Ν.Δ. «πρέπει να αξιοποιήσει όχι κομματικά αλλά για εθνικούς λόγους».

Η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ πραγματοποιήθηκε σε γνωστό εστιατόριο- μπαρ στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ενώ το φλουρί «έπεσε» στο κομμάτι του υπεύθυνου του αγροτικού της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρη Βρίτκα.

Σημειώνεται πως νωρίτερα χθες, πραγματοποιήθηκε και η άτυπη τελετή παράδοσης- παραλαβής της προεδρίας της Διοικούσας Επιτροπής και η σχετική ενημέρωση από την προκάτοχό του, Βίκυ Ευταξά.

Keywords
Τυχαία Θέματα