Επιμένουν για Τόσκα και ΠΑΟΚ οι Ισπανοί - Το ποσό που ζητά η Μπέτις και το σενάριο δανεισμού

Τα ισπανικά ΜΜΕ επιμένουν με νεότερα δημοσιεύματα για μεταγραφικό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αλίν Τόσκα, προχωρώντας μάλιστα και σε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση.

Μέτα το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας AS έρχεται η El Mundo Deportivo

στη σημερινή έκδοση της να αναφερθεί στις επαφές των δύο ομάδων για τη μεταγραφή του 26χρονου αριστερού μπακ.

"Είναι αυτός που θέλει περισσότερο και πιέζει για την συμφωνία με τον αμυντικό της Μπέτις", σημειώνει χαρακτηριστικά η καταλανική εφημερίδα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που γνωρίζει καλά τον συμπατριώτη του, ο οποίος ήταν και συμπαίκτης με τον Βαρέλα στην Στεάουα Βουκουρεστίου.

Οι Ισπανοί αναφέρονται επίσης και στις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας της Σεβίλλης, τονίζοντας ότι θέλει να λάβει περισσότερα από 1.000.000 ευρώ, που ήταν και το ποσό το οποίο δαπάνησε για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή από την ρουμανική ομάδα τον Ιανουάριο του 2017.

Ωστόσο, όπως υπογραμμίζουν, κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο, με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μπέτις να φαίνεται ότι δεν θα δυσκολευτούν να υποχωρήσουν στα οικονομικά, ή να λύσουν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Το πιθανότερο σενάριο, εφόσον προχωρήσει το θέμα, είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ τον Τόσκα με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς, καθώς την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στον Δικέφαλο και ο Δημήτρης Γιαννούλης που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Ρεάλ Μπέτις, Κίκιε Σετιέν, δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή.

Πάντως, οποιαδήποτε μεταγραφική εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ θα υπάρξει μετά τη ρεβάνς με τη Βασιλεία, καθώς άπαντες στο "ασπρόμαυρο στρατόπεδο" είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς της Τετάρτης με στόχο την πρόκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα