Αμφισβητεί την οικειοθελή παραίτηση της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης η Ελληνική Λύση

Με πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει η Ελληνική Λύση την παραίτηση της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, Φαίης Νικητοπούλου.

Η κα Νικητοπούλου υπέβαλε την παραίτησή της μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την επιστολή της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στην οποία η οργάνωση εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμεί την εγκάτασταση προσφύγων στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ».

Η

Ελληνική Λύση αμφισβητεί το γεγονός πως πως η κα Νικητοπούλου παραιτήθηκε αυτοβούλως και σημειώνει:

"Η ΝΔ είναι ΣΥΡΙΖΑ, το γνωρίζαμε, απλά τώρα επιβεβαιωθήκαμε! Δεν τους νοιάζουν οι Έλληνες και διακατέχονται από Ελληνοφοβία".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Αναφορικά με "την παραίτηση" της Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης κας Φαίης Νικητοπούλου, μόνο και μόνο επειδή τόλμησε να πει την αλήθεια σε πράγματα που ξέρουν όλοι, αλλά κανείς δεν τολμά -πέραν την ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ- να εκστομίσει, επισημαίνουμε τα εξής:

Η ΝΔ είναι ΣΥΡΙΖΑ, το γνωρίζαμε, απλά τώρα επιβεβαιωθήκαμε! Δεν τους νοιάζουν οι Έλληνες και διακατέχονται από Ελληνοφοβία! Μια απλή ερώτηση τους θέτουμε μόνο :

Πόσους λαθροεισβολείς φιλοξενούν στα σπίτια τους οι δήθεν φιλάνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ; Γιατί δεν ρωτούν την κοινωνία να τους πει τη γνώμη της;

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επαναλαμβάνει αυτό που έχει διατυπώσει δημόσια! Δημιουργία οργανωμένων δομών σε ακατοίκητα νησιά για τους λαθροεισβολείς, κλείσιμο συνόρων και άμεση επαναπροώθησή τους στην Τουρκία!"

Keywords
Τυχαία Θέματα