Ελένη Μενεγάκη: Από το να κλαίω για ένα παρελθόν που δεν αλλάζει προτιμώ ν’απολαμβάνω το σήμερα

Η Ελένη Μενεγάκη σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Gala", μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τα social media ενώ εξομολογήθηκε αν υπάρχει κάτι που της έχει λείψει στη ζωή της.

Κάποιοι πιστεύουν ότι πλέον σας ενδιαφέρει περισσότερο η εικόνα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι τόσο η τηλεοπτική. Είναι κάτι που ισχύει;

Όσοι με ακολουθούν ξέρουν πολύ καλά την απάντηση σε αυτό που με ρωτάτε.

Το τι πιστεύουν οι υπόλοιποι δεν θα μπω καν στον κόπο να το σχολιάσω.

Υπάρχει η άποψη ότι η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι και επαγγελματικό εργαλείο για μια μεγάλη μερίδα χρηστών, καθώς μέσα από αυτά προβάλλουν και ιδιωτικές τους στιγμές. Εσάς σας αρέσει να προβάλλετε δικές σας προσωπικές στιγμές αυτή την περίοδο της ζωής σας γιατί παλαιότερα δεν ήσασταν και πολύ υπέρ;

Το ότι τα κοινωνικά δίκτυα είναι και επαγγελματικά εργαλεία δεν είναι άποψη σήμερα πια είναι η πραγματικότητα. Σε ό,τι με αφορά, αφού με ρωτάτε, τα social media είναι περισσότερο ένα παιχνίδι, ένας δίαυλος για να επικοινωνώ με πιο πολύ κόσμο με έναν τρόπο γλυκό, όμορφο και πιο προσωπικό αυτό φαίνεται εξάλλου και από το ύφος των αναρτήσεων, που είναι κατά κύριο λόγο αυθόρμητες, ακατέργαστες και απρογραμμάτιστες.

Αν κάνετε έναν πρόχειρο απολογισμό, υπάρχει κάτι που σας έχει λείψει στη ζωή σας;

Υπάρχει μια παλιά παροιμία που λέει πως για δύο πράγματα δεν ωφελεί να κλαις: για όσα διορθώνονται και για όσα δεν διορθώνονται . Υπάρχουν σίγουρα πράγματα που μου έλειψαν, όμως γιατί να κλαίω για ένα παρελθόν που δεν αλλάζει; Προτιμώ να απολαμβάνω το σήμερα και να ονειρεύομαι το μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα