Εκατοντάδες δρομείς τρέχουν χωρίς τερματισμό στην παραλία της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Η εκκίνηση του «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», δόθηκε πριν από λίγο στο άγαλμα του Μεγάλου Αλέξανδρου και εκατοντάδες δρομείς ξεχύθηκαν στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Η ανταπόκριση του κόσμου της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας ήταν πολύ μεγάλη όπως

και η ευαισθητοποίηση, για την ενίσχυση των δύο παιδικών συλλόγων και της εθελοντικής οργάνωσης, «Φίλοι Μέριμνας», «Φίλοι Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσκοκομείου» και «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Η εκκίνηση δόθηκε σήμερα στις 18:00, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλέξανδρου και κατεύθυνση πρός το ξενοδοχείο Makedonia Palace, κύριο χορηγό της διοργάνωσης και ο αγώνας θα ολοκληρωθεί μετά από 50 ώρες, στις 20:00 το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» είναι ο μεγαλύτερος και μοναδικός υπερμαραθώνιος αγώνας δρόμου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, με απλό περπάτημα ή τρέξιμο σε μία κυκλική διαδρομή 1000μ. στην πανέμορφη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Τα έσοδα από τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν οι συμμετέχοντες, είτε τρέξουν, είτε περπατήσουν, θα πάνε για την ενίσχυση των συλλόγων «Αλέξανδρος Συμμεωνίδης, Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο» και «Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης», ενώ θα διατεθούν και για τις εθελοντικές δράσεις για τον άνθρωπο και το περιβάλλον του «Όλοι μαζί μπορούμε» που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ.

Keywords
Τυχαία Θέματα