"Είχε ξεκινήσει στο MasterChef κάτι από τη Μάρλεν προς τον Σταύρο, αλλά…"

Την απογοήτευση του που δεν ξαναμπήκε στο σπίτι του MasterChef, εξέφρασε μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και την Χριστιάνα Κοχλατζή, ο Δημοσθένης Μασσαλάς, ενώ αποκάλυψε πως κάτι είχε ξεκινήσει από την πλευρά της Μάρλεν, αλλά ο Σταύρος Βαρθαλίτης δεν… ασχολήθηκε, καθώς είχε εστιάσει αυστηρά την προσοχή του στο παιχνίδι.

«Όλο αυτό το πράγμα που έζησα στο MasterChef ήταν μια μοναδική εμπειρία. Απογοητεύτηκα στη δεύτερη ευκαιρία που δεν πέρασε το δικό μου πιάτο, γιατί πίστευα πολύ στο πιάτο μου, ήταν πολύ

δυνατές οι γεύσεις. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό το παιχνίδι, τα παιδιά έχουν βγάλει έναν χαρακτήρα που δείχνει ότι έχουν επηρεαστεί πολύ από τον εγκλεισμό.

Για τις αρχές που ήμουν κι εγώ εκεί και επειδή κάναμε παρέα με τον Σταύρο Βαρθαλίτη, δεν υπάρχει τίποτα με τη Μάρλεν. Είχε ξεκινήσει κάτι από τη Μάρλεν προς τον Σταύρο, ήταν κάπως έτσι λίγο περίεργη η φάση… Δεν ήξερε ούτε κι αυτή, κάτι γινόταν, κάτι ήταν στον αέρα, αλλά ο Σταύρος είχε εστιάσει πολύ στο παιχνίδι και δεν ήθελε να κάνει κάτι άλλο.

Για τη Μαρία Μπέη και τον Ηλία Κιαζόλι δεν έχω ιδέα, πραγματικά. Θέλω στον τελικό τον Σταύρο με τον Σταυρή. Πιστεύω ότι σε αυτή τη μάχη θα το πάρει ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Λόγω κορονοϊού πιστεύω ότι ο τελικός θα γίνει μεταξύ των δύο παικτών μόνο», είπε ο Δημοσθένης Μασσαλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα