Εδώ θα φάτε τα καλύτερα μπέργκερ στη Θεσσαλονίκη

Μπορεί η Ελλάδα και ειδικότερα η Θεσσαλονίκη να φημίζεται για το γύρο και το σουβλάκι της, ωστόσο ο κόσμος και ιδιαίτερα η νεολαία στρέφεται και σε άλλα είδη γρήγορου φαγητού.

Το μπέργκερ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, καθώς εκτός απο τα μπεργκεράδικα και τα περισσότερα γυράδικα το έχουν στα μενού της.

Μικρά, μεγαλύτερα, με περιέργα ονόματα και διαφορετικές γεύσεις, στη Θεσσααλονίκη πλέον υπάρχουν πάρα

πολλές επιλογές για μπέργκερ για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.

Το Thestival επέλεξε μερικά από τα καλύτερα μπερκεράδικα της πόλης και σας τα παρουσιάζει:

Brothers in Law

Για πολλούς είναι ίσως το καλύτερο μπεργκεράδικο στην πόλη. Βρίσκεται στη οδό Παύλου Μελά και συχνά σχηματίζονται ουρές αρκετών μέτρων για ένα από τα ξεχωριστά burger του.

Στο Brothers in Law μπορείτε να βρείτε επίσης άλλα ζουμερά κρεάτα καθώς και wraps αλλά και δροσερές σαλάτες.

Πληροφορίες

Οδός: Παύλου Μελά 30

Τηλέφωνο: 231 027 0707

FB: Brothers in Law Burgers Thessaloniki

Grlill Story

Σε ένα μικρό μαγαζάκι στη Λεωφόρο Στρατού θα γευτείτε πραγματικά ένα καλό μπέργκερ.

Στο Grill Story θα βρείτε μοναδικές Νεοϋορκέζικες συνταγές original American burgers με έμφαση πάντα στη φρέσκια πρώτη ύλη.Τα burgers φτιάχνονται από 100% φρέσκο Ελληνικό μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας πάντα φρέσκο και ζουμερό μπιφτέκι.

Το μενού περιλαμβάνει και επιλογές burger με φρέσκο φιλέτο κοτόπουλο σχάρας ή κοτόπουλο πανέ, καθώς και επιλογές για τους λάτρεις των vegetarian burgers με μπιφτέκι λαχανικών ή Porto Bello μανιτάρι. Εκτός από burgers, υπάρχουν μοναδικές προτάσεις Special sandwiches, Ορεκτικών και Σαλατών από φρέσκα υλικά και ξεχωριστές γεύσεις.

Πληροφορίες

Οδός: Λεωφόρος Στρατού 15

Τηλέφωνο: 2310 888 900

FB: Grill Story Burgers

Pax Ηomemade Burgers

Τα Pax Homemade Burgers είναι ένα από τα πρώτα καταστήματα με μπέργκερ που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη.

Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην πολυσύχναστη και δημοφιλή Καλαποθάκη.

Στο Pax θα βρει κανείς γεύσεις που ικανοποιούν το γούστο του κάθε burger lover. Ο χώρος είναι φιλόξενος, με urban αίσθηση, έμφαση στην ατμόσφαιρα δίνει η ανοιχτή κουζίνα, όπου ετοιμάζονται όλα τα πιάτα με την παραγγελία.

Τα burgers φτιάχνονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι. Το μενού περιλαμβάνει και επιλογή burger με κοτόπουλο, βουβαλίσιο μπιφτέκι ή λαχανικών για τους λάτρεις του vegetarian.

Εκτός από burgers, υπάρχουν μοναδικές προτάσεις ορεκτικών, σαλατών και sandwiches, όλα με έμφαση στη φρεσκάδα και τις σπιτικές γεύσεις.

Πληροφορίες

Οδός: Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8

Τηλέφωνο: 231 022 1970

FB: Pax Burgers

Rolling Burger

Ένα πολύ όμορφο κατάστημα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημείας της Θεσσαλονίκης, απέναντι από την Καμάρα στην οδό Εγνατία.

Αν έχετε επισκεφθεί τις ΗΠΑ, το Rolling Burger παραπέμπει σε τυπικό αμερικάνικο «μπεργκεράδικο», όπου μπορεί να απολαύσεις κλασσικό μπέρκερ και το ποτό σου.

Μάλιστα σε πια περιοχή όπου συχνάζει ο φοιτιτόκοσμος της πόλης, δεν θα μπορούσε και οι τιμές να είναι ανάλογες. Τα μπέργκερ ξεκινούνα από 2 μόλις ευρώ. Οι επιλογές είναι πολλές ενώ υπάρχουν και burger με κοτόπουλο και για χορτοφάγους

Φυσικά υπάρχουν κι άλλα πιάτα , όπως τορτίγια, burger club sandwich και σαλάτες.

Πληροφορίες

Οδός: Εγνατία 144

Τηλέφωνο: 231 022 6926

FB: RBB - The Rolling Burger Bar

Loco Grill

Αν μένετε δυτικά, σίγουρα το έχετε δοκιμάσει. Αν μένετε στο κέντρο ή στα ανατολικά σίγουρα θα πρέπει να το επισκεφτείτε.

Το Loco Grill βρίσκεται στο Εύοσμο και εδώ και χρόνια αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές των "δυτικών" για κάτι γρήγορο και νόστιμο. Μπορεί να είναι γυράδικο ωστόσο στο μένου έχει προσθέσει τα τελευταία χρόνια "υπερηρωικά " μπέργκερ.

Ναι καλά διαβάσατε "υπερηρωικά". Το Loco Grill έχει δημιουργήσει μερικά μπέργκερ στα οποία έχει δώσει ονόμασα σούπερ ηρώων. Από το "Spide Man" και το "Hulk" μέχρι το "Batman" και το "Wonder Woman", τα μπέργκερ είναι πεντανόστιμα και αξίζει να τα δοκιμάσετε. Εκτός από το κλασσικό μπορείτε να γευτείτε και το pull beef & pull pork - Sous Vide.

Πληροφορίες

Οδός: Κοσμά Αιτωλού 25

Τηλέφωνο: 231 077 1096

FB: Loco Grill

"Μπες στο Ψητό"

Τα λαχταριστά μπέρκγερ, του ψητοπωλείου «Μπες στο Ψητό» είναι φημισμένα στη δυτική Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Μπορείτε να βρείτε μπέργκερ σε διάφορα μεγέθη και σε πολλούς γευστικούς συνδυασμούς.

Κατέχει την πρώτη θέση στις αξιολογήσεις στην ιστοσελίδα online παραγγελιών, e-food.gr, αφήνοντας πίσω του μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

Διαθέτει ακόμα δροσερές σαλάτες, απολαυστικά σάντουιτς, club και αμέτρητες επιλογές, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η ποικιλία των προϊόντων που προσφέρουν, η ποιότητα καθώς και η γρήγορη εξυπηρέτηση ακόμα και σε μακρινές αποστάσεις είναι μερικά από τα «μυστικά» που κάνουν το ψητοπωλείο να ξεχωρίζει.

Πληροφορίες

Οδός: Μεγάλου Αλεξάνδρου 16, Σταυρούπολη

Τηλέφωνο: 2310 60.22.20

FB: ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΨΗΤΟ...

Babatsika

To όνομα και μόνο τα λέει όλα. Έχει σίγουρα μερικά από τα μεγαλύτερα μπέργκερ που μπορείτε να βρείτε στη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί να είναι ψητοπωλείο με σουβλάκι, γύρο και όλα τα σχετικά, ωστόσο αν είστε από αυτούς που θέλουν να χορταίνει και το μάτι εκτός από το στομάχι,τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε μπέργκερ από τα Babatsika.

Μπορείτε να τα συνδυάσετε με πιτόγυρα σε πραγματικά πολύ καλές τιμές.

Πληροφορίες

Οδός: Αγίων Πάντων 28

Τηλέφωνο: 231 051 0045

FB: Ta Babatsika

Hot Hot Burger

Το Hot Hot Burger Bar είναι το νέο "καυτό" σημείο για μπέργκερ στη Θεσσαλονίκη.

Βρίσκεται στα Λαδάδικα και σε αυτό μπορείτε να δοκιμάσετε μπέργκερ με αληθινά ζουμερά μπιφτέκια, φρέσκες πατάτες με χειροποίητες σάλτσες.

Δοκιμάστε και τα hot dog στον ατμό όπως στα νεοϋορκέζικα καροτσάκια, καθώς και τις country τηγανητές πατάτες με τις διάφορες λαχταριστές σος που διαθέτει το κατάστημα

Όλα αυτά οποιαδήποτε στιγμή γιατί το Hot Hot Burger Bar είναι ανοιχτό όλο το εικοσιτετράωρο.

Πληροφορίες

Οδός: Πολυτεχνείου 18

Τηλέφωνο: 231 053 7003

FB: Hot Hot Burger Bar Λαδάδικα

TGI Fridays

Τα TGI Fridays δε θα μπορούσαν να λείψουν από αυτό το αφιέρωμα.

Το Νοέμβριο του 2005 ανοίγει το 1ο εστιατόριο TGI Fridays στη Θεσσαλονίκη, στο Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos, στην Πυλαία.

Το δεύτερο σε σειρά εστιατόριο Fridays στη Θεσσαλονίκη, άνοιξε στο κεντρικότερο σημείο, εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης, την πλατεία Αριστοτέλους, το 2007.

Tα Fridays burgers είναι από 100% μοσχαρίσιο κιμά και συνοδεύονται από τηγανητές πατάτες Fridays.

Μπέργκερ από μοσχαρίσιο μπιφτέκι, από γαλοπούλα, από κοτόπουλο ακόμα και από κινόα, με ξεχωριστές σος καθώς και άλλα λαχταριστά πιάτα μπορείτε να δοκιμάσετε στα δύο καταστήματα της Θεσσαλονίκης.

Η αυθεντική αμερικάνικη ατμόσφαιρα και ο ανανεωμένος χώρος του υπόσχονται μοναδικές στιγμές, κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας.

Πληροφορίες

Οδός: Mediterranean Cosmos, πλατεία Αριστοτέλους 3

Τηλέφωνο: 2310 473 760 - 2310 242 914

FB: TGI Fridays

Keywords
Τυχαία Θέματα