ΕΔΕ για τον τραμπουκισμό ηλικιωμένης στη Μόρια - Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που βρίζει (VIDEO)

Αστυνομικός μέσα στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Μόρια εμφανίζεται να επιτίθεται με αχαρακτήριστες εκφράσεις σε μια ηλικιωμένη πρόσφυγα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα περίμενε στην ουρά για το συσσίτιο αλλά το φαγητό τελείωσε πριν προλάβει να πάρει. Ο αστυνομικός φαίνεται να βρίζει χυδαία την γιαγιά, της οποίας μάλιστα πετάει μακριά και το μπαστούνι στο οποίο η ηλικιωμένη στηριζόταν.

«Άι γ@μήσου! Άι γ@μήσου! Σκατόγρια! Φύγε από δω. Σαύρα, ε, σαύρα. Θα σου το βάλω στον κ@λο αυτό, το κατάλαβες; Σκατόγρια!” ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο αστυνομικός.

Δίπλα

του άλλοι ένστολοι δεν αντιδρούν. Το σοκαριστικό απόσπασμα είναι από ντοκιμαντέρ της ιταλικής τηλεόρασης που θα προβληθεί σήμερα στη RAI2.

Με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, οι τέσσερις αστυνομικοί που εμφανίζονται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο να επιδεικνύουν επίμεμπτη συμπεριφορά σε βάρος ηλικιωμένης αλλοδαπής στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια Λέσβου, ανακαλούνται άμεσα στις Υπηρεσίες τους, σε Αττική, Ιωάννινα και Έδεσσα.

Σε βάρος τους διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, στην οποία θα διερευνηθεί εάν η συμπεριφορά τους ενέχει και ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Ο ένας από τους αστυνομικούς που εμφανίζεται να εξυβρίζει την αλλοδαπή τίθεται σε διαθεσιμότητα, ενώ η θέση σε διαθεσιμότητα και των υπολοίπων θα εξεταστεί άμεσα στο πλαίσιο της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα