Δήμος Βερύκιος: Αυστηρό μήνυμα σε Χατζηβασιλείου και όλες τις παρουσιάστριες του Alpha! (VIDEO)

Μήνυμα προς όλες τις παρουσιάστριες του Alpha έδωσε ο Δήμος Βερύκιος σήμερα από την εκπομπή Happy Day.

Μια συνέντευξη που έδωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου φαίνεται πως ενόχλησε τον δημοσιογράφο σχετικά με την αλλαγή στη μέρα προβολής του Πάμε Πακέτο, τη μείωση μισθού

που της έγινε στο παρελθόν και τον παπά που φώναξε για να ξορκίσει το κακό. Ο Δήμος Βερύκιος άδραξε την ευκαιρία να στείλει τα μηνύματά του και σε άλλες παρουσιάστριες πρώτης γραμμής του Alpha, ενώ πέταξε ευθέως και τα καρφιά του στον ΑΝΤ1.

«Θέλω να μάθω τι σόι παπά φώναξε και πώς τη διάβασε;», είπε ο Δήμος Βερύκιος. Στην επισήμανση των συνεργατών του ότι ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είχε πει να πηγαίνουμε στην εκκλησία όπως είμαστε, ο δημοσιογράφος ανταπάντησε: «Στα παιδιά το έλεγε ο Χριστόδουλος. Η Βίκυ δεν είναι παιδί! Γιαγιά θα γίνει σε λίγο! Έχει παιδιά της παντρειάς»!

«Εγώ προσωπικά στον ΑΝΤ1, πέρα από την εκπομπή που έκανε ο Αρναούτογλου, έχω δώσει πέρυσι δύο συνεντεύξεις στην Μπαλατσινού και στον Ουγγαρέζο. Αυτές οι συνεντεύξεις δεν έπαιξαν ποτέ και καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν έπαιξαν και το σέβομαι. Γιατί ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Ήταν λογικό η διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1 τον Βερύκιο να μην τον παίζει.

Δεν έχεις καταλάβει Σταματίνα ότι έχουν πέσει θεοί και δαίμονες να σε κατεβάσουν από το βάθρο;

Ο Λάτσιος τυχαία βγαίνει τηλεφωνικές συνδέσεις κάθε μέρα με τη φίλη μας στον ανταγωνισμό, τη Φαίη, και υποστηρίζει τα προϊόντα του; Το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς», ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος και πρόσθεσε:

«Με προκάλεσες και μου λες «αλλάξατε την ώρα χωρίς να ρωτήσετε τη Βίκυ»; Ποιος τα λέει αυτά;

Όπως και τα άλλα κανάλια, έτσι και ο Alpha, κάνει πρωταθλητισμό και έχει βάλει κανόνες. Τον πρώτο λόγο τον έχει η προπονητική ομάδα και όχι να το κάνουν κατά μόνας οι αθλητές. «Θέλω να αλλάξω την ώρα μου…». Κι εσύ Σταματίνα μου ήθελες μεγαλύτερο πλατό και το δικαιούσε, αλλά…

Ποιο παράπονο εκφράζει η Βίκυ; Ποιον ρώτησε; Ρώτησε τους ειδικούς; Ήρθε στην προπονητική ομάδα του Alpha και είπε ότι «Εγώ έχω ενστάσεις για τον τάδε λόγο»;

Το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι φέτος η Βίκυ θα κάνει νέα αντεπίθεση και θα κερδίσει δυναμικά κοινά, ακόμα περισσότερα από πέρυσι. Γιατί το θέλει η ίδια, γιατί γίνονται οι καλύτερες προσθαφαιρέσεις στο πρόγραμμα και θα εντυπωσιάσει.
Αυτό ισχύει και για την Τζέλα… Άλλη από εκεί! Για την Πυργιώτισσα θα σας μιλήσω άλλη μέρα.

Και φυσικά, από Δευτέρα ξεκινάει η Ελένη, όχι απλώς ανανεωμένη… σούπερ ανανεωμένη. Η οποία πρέπει να σας πω ότι δουλεύει σαν το σκυλί.

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Και δεν πάμε στον παπά να μας διαβάσει, ούτε τάματα κάνουμε. Με τη σκληρή μας δουλειά και την ευστροφία μας προσπαθούμε και θα είμαστε πρωταθλητές».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα