Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δικά μου είναι τα social media -Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος (VIDEO)

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα unfollow που έχει κάνει σε Μαίρη Συνατσάκη, Ελένη Τσολάκη και Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δικά μου είναι τα social media και

ότι θέλω τα κάνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Έχουμε καταντήσει να κρίνουμε τις ανθρώπινες σχέσεις από τα follow και τα unfollow. Μπορεί να σημαίνει και αυτό, αλλά δεν σημαίνει πάντα αυτά. Έχω κάνει unfollow ακόμα και τη Μαίρη Συνατσάκη που είναι “αδερφή μου”, δεν είναι απλά φίλη μου επειδή με κούρασε. Κάποια στιγμή ανέβαζε παπούτσια, παπούτσια, παπούτσια. Την έκανα unfollow, βαρέθηκα να βλέπω παπούτσια.

Στην αρχή της σεζόν έκανα unfollow την Ελένη Τσολάκη γιατί είχε πει κάτι που με πείραξε. Δεν με πειράζει κάτι που λένε γιατί κι εγώ λέω, αλλά είναι μερικοί παράγοντες που έχουν να κάνουν με την προσωπική επαφή. Αν εμείς οι δύο έχουμε μιλήσει, έχουμε πιει ένα κρασί, σε έχω βάλει σπίτι μου και πεις κάτι που ξέρεις ότι δεν ισχύει και το πεις για να το πεις, έχω θέμα.

Αν δεν σε ξέρω και πεις, εντάξει, δεν με πειράζει. Ο Τσουρός έχει πει, έχω πει, αυτό, αλλά δεν ήμασταν φίλοι. Τώρα που γνωριστήκαμε με τον Τσούρο και είχαμε βγει κάποια στιγμή πρόσφατα, αν πει κάτι, τώρα που με είδε στα μάτια, κοιταχτήκαμε και μιλήσαμε, εντάξει, τότε ο άνθρωπος το κάνει επίτηδες.

Τη Σίσσυ Χρηστίδου unfollow κάργα! Είναι προσωπικός ο λόγος και δεν θα ήθελα να αναφερθώ», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Keywords
Τυχαία Θέματα