Διάλεξη με θέμα "Ασφάλεια και κίνδυνοι στο διαδίκτυο: δέκα τρόποι να αποφύγουμε τις παγίδες" στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης

Διάλεξη με θέμα "Ασφάλεια και κίνδυνοι στο διαδίκτυο: δέκα τρόποι να αποφύγουμε τις παγίδες" διοργανώνει η επιτροπή Δια Βίου Μάθησης και η αντιδημαρχία Παιδείας, του δήμου Θέρμης.

Η διάλεξη θα γίνει την Τρίτη 27 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

Πως μπορούμε να μπορούμε αναγνωρίζουμε πιθανούς κινδύνους στο διαδίκτυο και πώς τους αντιμετωπίζουμε; Ποιοι είναι οι κατάλληλοι τρόποι πρόληψης και τί πρέπει να αποφεύγουμε όταν είμαστε on line;

Για τις παγίδες και την ασφάλεια στη χρήση του διαδικτύου θα μιλήσει η δρ.

Ζαχαρούλα Ανδρεοπούλου, Αν. Καθηγήτρια Δασικής & Περιβαλλοντικής Πληροφορικής στο ΑΠΘ, την Τρίτη 27/3 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

Το διαδίκτυο αποτελεί, πλέον, ένα πολύ δυνατό εργαλείο για κάθε σύγχρονο πολίτη, αφού προσφέρει δυνατότητες για ενημέρωση, πληροφόρηση, ψυχαγωγία, επικοινωνία, και αλληλεπιδρά σε κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητάς μας.

Ως Πόλη που Μαθαίνει, ο δήμος Θέρμης συνεχίζει τις πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη διαμόρφωση υψηλού ποιοτικού επιπέδου και ενεργών πολιτών με κριτική σκέψη.

Η διάλεξη με τίτλο “Ασφάλεια και κίνδυνοι στο διαδίκτυο - Δέκα τρόποι να αποφύγουμε τις παγίδες κατά τη χρήση του” είναι άλλη μια δράση των ΚΥκλων ΜΑθησης σε θέματα που αφορούν τις ανάγκες και τα προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Στην ίδια εκδήλωση που διοργανώνει η επιτροπή Δια Βίου Μάθησης και η αντιδημαρχία Παιδείας, του δήμου Θέρμης θα ανακοινωθούν οι νέοι ΚΥκλοι ΜΑθησης στη νέα επιμορφωτική περίοδο ΜαΐουΙουνίου και θα δοθούν οι βεβαιώσεις σε όσους συμμετείχαν στους κύκλους που, ήδη, ολοκληρώθηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα