Δέκα μεγάλες αλήθειες για τις σχέσεις

Παρακάτω θα διαβάσεις δέκα μικρές αλλά... μεγάλες αλήθειες που αφορούν στις σχέσεις.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το faysbook.gr, αυτές είναι:

- Μόνο 1 στους 5 άντρες παρατηρούν τι εσώρουχα φοράει η γυναίκα με την οποία θα κάνουν σεξ.

- Μια φρέσκια σχέση τεστάρεται μετά τον 3ο μήνα. Δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότερες νέες σχέσεις λήγουν άδοξα τον 3ο με 5ο μήνα από τότε που ξεκίνησαν.

- Οι 4 στις 10 σχέσεις που ξεκινούν σε περιβάλλον δουλειάς και είναι ανάμεσα σε συναδέλφους καταλήγουν σε γάμο.

- Οι γυναίκες γοητεύονται περισσότερο από τους άντρες

που στο πρώτο ραντεβού φορούν μπλε χρώμα. Μάλλον κάτι ξέρουν οι πολιτικοί με τα μπλε κοστούμια τους όταν βγάζουν λόγο στο κοινό…

- Το 40% των ανδρών νιώθουν μια σχετική αμηχανία –ακόμα κι αν δεν το δείχνουν- όταν βγαίνουν για πρώτη φορά με μια γυναίκα που τους αρέσει πραγματικά.

- Όταν μια γυναίκα παίζει κάπως αμήχανα με τα μαλλιά της ή με ένα αντικείμενο την ώρα που της μιλάει ο άντρας με τον οποίο έχουν βγει πρώτο ραντεβού, σημαίνει πως έχει γοητευτεί από αυτόν. Το ίδιο αν επιχειρεί να τον αγγίξει ή γέρνει προς το μέρος του.

- Οι άντρες μπορεί να μην παρατηρούν συχνά τα εσώρουχα, όμως παρατηρούν το μακιγιάζ μιας γυναίκας και το πόσο περιποιημένο είναι (ή δεν είναι) το μανικιούρ-πεντικιούρ της.

- Το 55% των ανδρών προσεγγίζουν μία γυναίκα γιατί αρχικά τους αρέσει η εμφάνισή της. Όμως αυτό που θα τους γοητεύσει και θα τους κάνει να θέλουν να την ξαναδούν είναι σε ποσοστό 38% ο τρόπος ομιλίας και το συνολικό στυλ της. Μόνο 7% επηρεάζονται από όσα εκείνη πει. Χμ…

- Αν μία γυναίκα ή ένας άντρας δεν απαντήσει σε τουλάχιστον 2 sms ή τηλέφωνά του προσώπου με το οποίο φλερτάρει, απλά δεν ενδιαφέρεται. Δεν έχει συμβεί κάτι τραγικό, δεν έχει χαλάσει το κινητό, δεν έκανες κάτι λάθος. Aπλά δεν σε θέλει.

- Όταν ένα ζευγάρι χωρίσει για έναν συνηθισμένο λόγο, από αυτούς που χωρίζουν καθημερινά τα ζευγάρια (καβγάς, έλλειψη συνεννόησης, ατονία ενδιαφέροντος, διαφορετικά ‘θέλω’, τρίτο πρόσωπο κλπ), το πιο πιθανό είναι αν τα ξαναβρεί να χωρίσει και πάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα