Δείτε VIDEO από την παρουσίαση του Ρονάλντο: "Εύκολη απόφαση για μένα, θέλω τα πάντα με την Γιουβέντους"

Στο Τορίνο βρέθηκε σήμερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις (δείτε ΕΔΩ την αποθέωση από τον κόσμο όταν έφτασε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας) και είχε την πρώτη γνωριμία με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τους νέους του συμπαίκτες, στη συνέχεια παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη διοίκηση της Γιουβέντους.

"Η απόφαση να έρθω στην Γιουβέντους ήταν εύκολη για μένα. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία που θα συνεχίσει να κερδίζει. Είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο.

Το είχα στον νου μου αρκετό καιρό. Πολλοί με συμβούλευσαν να πάω και να απολαύσω την ηρεμία σε αυτή την ομάδα", τόνισε αρχικά ποζάροντας με την ασπρόμαυρη φανέλα με το νούμερο "7" στην πλάτη...

Και συνέχισε μιλώντας για τον μεγάλο στόχο της πρωταθλήτριας Ιταλίας: "Όλοι θέλουμε το Champions League. Όπως είπε ο πρόεδρος δεν είναι μία εμμονή, αλλά ένα στοίχημα για εμάς. Γενικά θέλω να κατακτήσουμε όλες τις πιθανές κούπες. Το Champions League είναι πολύ δύσκολη διοργάνωση, ελπίζω να βοηθήσω. Η Γιουβέντους έφτασε σε δύο τελικούς τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι όμως εμμονή για εμάς".

Και συνέχισε αναφερόμενος στον περσινό τελικό: "Το χειροκρότημα από τον κόσμο της Γιουβέντους στο γκολ που πέτυχα με ψαλιδάκι ήταν ιδιαίτερη στιγμή. Ένα επιπλέον κίνητρο για να ξεκινήσω καλά στην ομάδα. Τους ευχαριστώ. Εγώ θέλω να δώσω απαντήσεις εντός γηπέδου".

Για το Καμπιονάτο: "Ξέρω ότι έρχομαι σε ένα δύσκολο και τακτικό πρωτάθλημα. Μου αρέσουν οι νέες εμπειρίες. Δεν θέλω να κάθομαι και να κοιτάζω τις επιτυχίες μου. Πιστεύω στο ποδόσφαιρο μου και στους συμπαίκτες μου. Και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε επιτυχίες εδώ. Είμαι πολύ ήρεμος και σίγουρος για μένα".

Στη συνέχεια έδειξε ότι παρά τα 33 του χρόνια τον ενδιαφέρει να βελτιωθεί κι άλλο σαν παίκτης: "Θέλω να με βοηθήσει η Γιουβέντους για να την βοηθήσω κι εγώ. Έχουμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τρόπαια. Θέλω να προοδεύσω κι άλλο σαν παίκτης εδώ".

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την παρουσίασή του:

Keywords
Τυχαία Θέματα