Δ. Δέλτα: Απολυμαίνονται σήμερα προληπτικά σχολεία και παιδικοί σταθμοί

Ο δήμος Δέλτα αντιμετωπίζει την επιδημία του κορονοϊού με σχέδιο και σειρά πρωτοβουλιών που έχουν σαν αποτέλεσμα την ενημέρωση του κόσμου και την ψύχραιμη αντιμετώπιση του φαινομένου.

Η πρόληψη είναι βασικό συστατικό για τον εφησυχασμό των δημοτών για το λόγο αυτό ήδη έχει αποφασιστεί και πραγματοποιείται η τροφοδοσία των σχολικών μονάδων με σαπούνια και ειδικά απολυμαντικά ενώ συγχρόνως με την απολύμανση, για προληπτικούς λόγους, των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας έχει ανατεθεί σε ειδικούς

εμπειρογνώμονες η προληπτική απολύμανση και των παιδικών σταθμών και των ΚΑΠΗ.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη θα απολυμανθούν σήμερα Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου και οι παιδικοί σταθμοί στο δήμο Δέλτα. Ο δήμαρχος σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΚΠΟΔΔ Βαγγέλη Χαλβατζή αποφάσισαν να απολυμάνουν για προληπτικούς λόγους τους παιδικούς σταθμούς σε ήμερα αργίας ώστε να λειτουργήσουν κανονικά την Τρίτη 3 Μαρτίου προκειμένου να διευκολύνουν τους εργαζόμενους γονείς.

Επίσης αποφασίστηκε η απολύμανση των ΚΑΠΗ για την Τρίτη 3 Μαρτίου το πρωί ώστε τα κέντρα ανοιχτής προστασίας ηλικιωμένων του δήμου να επαναλειτουργήσουν την Τετάρτη.

Οι ειδικοί διαβεβαιώνουν ότι μετά την απολύμανση οι χώροι θα μπορούν να παραδοθούν προς χρήση χωρίς κανένα πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα