Χιονίζει σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας

Αρκετά είναι τα προβλήματα στο ορεινό οδικό δίκτυο λόγω των χιονοπτώσεων και των άσχημων καιρικών συνθηκών. Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στη Φλώρινα, την Καστοριά και την Χαλκιδική.

«Πρόβλημα με έντονες χιονοπτώσεις υπάρχουν στα ορεινά και στο σημείο προσέγγισης των χιονοδρομικών κέντρων όπου χρειάζονται αλυσίδες. Ωστόσο όλες τις προηγούμενες ημέρες η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη και χωρίς προβλήματα. Πρέπει όμως οι οδηγοί όταν ταξιδεύουν

να χρησιμοποιούν τις αλυσίδες όταν τους ζητηθεί από την αστυνομία για να μην δημιουργήσουν πρόβλημα στους άλλους οδηγούς», τόνισε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης.

Στην Χαλκιδική, ο Ταξιάρχης έχει ντυθεί από χθες στα λευκά και θα παραμείνει έτσι τουλάχιστον μέχρι και σήμερα καθώς συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις. Σύμφωνα με την Αστυνομία, χρειάζονται αλυσίδες στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη) από τον Ταξιάρχη (70ο χιλιόμετρο) μέχρι Αρναία (90ο χιλιόμετρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα