Άσπα Τσίνα: Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν κρατήσαμε επαφές, χαθήκαμε εντελώς (VIDEO)

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη η Άσπα Τσίνα.

Η τραγουδίστρια, μίλησε μεταξύ άλλων για το Fame Story, τα χρόνια που είχε εγκαταλείψει την Αθήνα, αλλά και την δισκογραφική επιστροφή της.

"Μετά από χρόνια επιστρέφω δισκογραφικά με τον Φοίβο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη, είναι ανατρεπτική και αυτή είναι και η μαγεία της. Δεν μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους. Προβληματικό

θα ήταν αυτό. Όσες περισσότερες απόψεις υπάρχουν, αντιθέσεις κλπ… προκύπτουν συνθέσεις μετά και βγαίνουν πολύ ωραία πράγματα.

Εγκατέλειψα την Αθήνα γιατί έτσι έπρεπε να γίνει. Δεν μετανιώνω που έκανα τον γιο μου και τον μεγάλωσα μόνη μου. Ο γιος μου είναι έντεκα ετών, εγώ δεν είμαι αυστηρή μητέρα. Ήμουν 25 ετών όταν μπήκα στο Fame Story, τώρα είμαι 42.

Ευχαριστώ τον κόσμο που με …γκουγκλάρει για να ακούει τις ατάκες μου. Δεν μετάνιωσα που πήγα στο Fame Story. Κάνω πολλή παρέα με τον Νότη Χριστοδούλου, είμαστε πολύ στενοί φίλοι. Και με τον Νίνο έχουμε επικοινωνία.

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο χαθήκαμε εντελώς. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού δεν κρατήσαμε επαφές. Αλλά δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος που πρόσφερε πολλά στην τηλεόραση, τον θεωρώ ευφυέστατο. Ορθώς αποχώρησα, ορθώς έγιναν όλα όσα έγιναν μετά", είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα