Αρειανός από την Αθήνα αγόρασε διαρκείας και ζήτησε να δοθεί με κλήρωση σε άνεργο φίλο της ομάδας

Σε μία ξεχωριστή κίνηση οπαδικής αλληλεγγύης προέβη ένας οπαδός του Άρη που μένει στην Αθήνα. Αγόρασε εισιτήριο διαρκείας για το Αλεξάνδρειο και ζήτησε από την "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ να το δώσει σε άνεργο συνοπαδό του μέσω κλήρωσης, ώστε να βλέπει τους αγώνες της ομάδας μπάσκετ.

Η διαδικασία συμμετοχής στην κλήρωση θα γίνει από σήμερα (8/10) ως την προσεχή Παρασκευή (11/10) για τους άνεργους φίλους του Άρη. Το εισιτήριο διαρκείας θα κληρωθεί την Δευτέρα

(14/10).

Αναλυτικά όσα αναφέρει σχετικά η ΚΑΕ Άρης:

Ένας φίλος του Αρη που ζει μόνιμα στην Αθήνα και θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση, δείχνοντας την αγάπη του για την ομάδα μας και την αλληλεγγύη προς τους συνοπαδούς του, που δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο «Nick Galis Hall». Αγόρασε εισιτήριο διαρκείας στις θύρες 5-6, αλλά επειδή, λόγω αποστάσεως δεν μπορεί να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας μας, ζήτησε να δοθεί, μετά από κλήρωση σε άνεργο φίλο του Αρη.

Από σήμερα (08/10) μέχρι και την προσεχή Παρασκευή (11/10) αρχίζει η διαδικασία συμμετοχής στην κλήρωση για τους φίλους της ομάδας μας, που είναι άνεργοι.

Στείλτε μέχρι την Παρασκευή (11/10), στις 21:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση [email protected] και μπείτε στην κλήρωση για ένα διαρκείας της σεζόν 2019-2020.

Προκειμένου να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας, ο τυχερός είναι απαραίτητο να προσκομίσει τα εξής δικαιολογητικά:

1) Ταυτότητα
2) Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ
3) Ισχύον αποδεικτικό ανανέωσης της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ
4) Α.Μ.Κ.Α.

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα (14/10).

Keywords
Τυχαία Θέματα