Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Συνεχίζει το αήττητο η Βέντσπιλς, νίκη στο ντέρμπι η Νεπτούνας

Το τι έκαναν οι αντίπαλοι της στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται παρουσίασε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της paokbc.gr, παρουσίασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Aναλυτικά τα αποτελέσματα όπως τα παρουσιάζει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Η

επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στo Basketball Champions League (6 Δεκεμβρίου), Ventspils, συνέχισε την αήττητη πορεία της στην LBL, καθώς νίκησε εκτός έδρας την VEF Riga με 58-75. Αυτή ήταν η 9η νίκη της Ventspils σε ισάριθμες αγωνιστικές. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ronalds Zakis με 20 πόντους, ενώ ο Aigars Skele είχε 17.

Στη Γαλλία, η Elan Chalon επικράτησε της Hyeres Toulon με 82-67 για την 10η αγωνιστική της LNB και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 2-8. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι περσινοί πρωταθλητές έκαναν ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο (18-8) και έφτασαν σε μια σχετικά άνετη νίκη. Πρώτος σκόρερ για την Elan Chalon ήταν ο Lance Harris με 23 πόντους, ενώ ο Pierre-Antoine Gillet είχε 15.

Στην Ισπανία, η Iberostar Tenerife ηττήθηκε από την Obradoiro στη Γαλικία με 75-64 για την 9η αγωνιστική της ACB. Καμία από τις 2 ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει στα πρώτα 30΄, αλλά ένα επί μέρους σκορ 12-2 των γηπεδούχων στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου, τους έδωσε διψήφια διαφορά, την οποία κράτησαν μέχρι τέλους. Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη ήττα της ομάδας του Nenad Markovic στο ισπανικό πρωτάθλημα, στο οποίο έχουν πλέον ρεκόρ 4-5. Πρώτοι σκόρερ για τους ηττημένους ήταν οι Mateusz Ponitka με 15 πόντους και Mike Tobey με 14.

Η τελευταία αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League, Neptunas, πήρε το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της LKL, καθώς νίκησε τη Lietuvos Rytas με 81-76 στην Κλαϊπέδα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην 3η περίοδο, όταν οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα επί μέρους σκορ 21-9 και ανέτρεψαν το 36-45 με το οποίο προηγήθηκε η Lietuvos Rytas στο ημίχρονο. Κορυφαίος για τη Neptunas ήταν ο Juan Palacios με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Reinaldas Seibutis είχε 14. Από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισε ο πρώην «ασπρόμαυρος» Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Στην Τουρκία, η Gaziantep γνώρισε την 9η συνεχόμενη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς ηττήθηκε από τη Yesilgiresun με 91-84 για την 7η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και οι φιλότιμες προσπάθειες των Rolands Freimanis (23 πόντους, 6 ριμπάουντ) και Victor Rudd (21 πόντους, 8 ριμπάουντ) δεν ήταν αρκετές για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

Στην Ιταλία, η Orlandina έδειχνε να είναι σε καλή κατάσταση μετά τις νίκες επί των Dinamo Sassari και Ventspils, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε στον αγώνα με την Brescia (87-53), η οποία συνέχισε την εκπληκτική της πορεία στη Lega Basket, καθώς είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής. Οι Σικελοί ήταν απογοητευτικοί στην επίθεση καθώς στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα είχαν πετύχει μόλις 31 πόντους! Πρώτος σκόρερ για την Orlandina ήταν ο Andreas Kulboka με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Η MHP Riesen Ludwigsburg δεν είχε στο πρόγραμμα της αγώνα για την BBL.

Keywords
Τυχαία Θέματα