Ανθή Σαλαγκούδη: Δεν νομίζω να έχει τόσα να μου δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην εκπομπή «Τι λέει;», μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη, τονίζοντας πως χωρίς να έχει κάτι κάτι ανακοινώσιμο ακόμα, θα ήθελε να κάνει late night εκπομπή.

Όπως είπε ήταν… ατίθασο νιάτο και τα ινδάλματα της ήταν η Τζάνις Τζόπλιν και ο Νέλσον Μαντέλα. Κρίνοντας από την απάντηση της για τις κλήσεις που έχει μαζέψει στο αυτοκίνητο της,

θα έλεγε κανείς πως δεν είναι και πολύ υπάκουη στον Κ.Ο.Κ.

Όσο για το με πόσα λεφτά θα επέστρεφε στην ΕΡΤ, η ίδια απαντά: «Πολλά! Δεν νομίζω να έχει τόσα να μου δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Αν ένιωθα ότι πραγματικά μπορώ να προσφέρω και δεν ήμουν μια μαριονέτα που απλά εκτελούσε εντολές θα έλεγα ναι στην πολιτική», λέει η δημοσιογράφος που κάνει και την αυτοκριτική της:«Θεωρώ πως το επίθετο μου ήταν πιο πολύ εμπόδιο για εμένα, αλλά φταίει σίγουρα και ο τρόπος που το διαχειρίστηκα ή δεν είχα την εμπειρία να το διαχειριστώ. Στο Rodeo ως παρουσιάστρια θα μου έβαζα καλό βαθμό γιατί θεωρώ ότι το έκανα καλά, γιατί ένιωθα ωραία με την παρέα και με τον Βαγγέλη. Στην ΕΡΤ είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία και είναι και εντελώς διαφορετική η βαθμολογία.

«Η κολλητή μου από το σχολείο με φωνάζει Φιορελίνο ή Φιορέλα, όπως είναι το όνομα μου στα Ιταλικά. Έχω πολλές φίλες μου και τη μαμά μου που με φωνάζουν Ανθούλι και καμιά φορά με φωνάζουν και Μητσάρα. Όταν παρεκτρέπομαι και μιλάω λίγο πιο άνδρικά, ειδικά με τους άνδρες φίλους μου…» λέει όταν τη ρωτούν για τα παρατσούκλια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα