Άννα Γκλέτσου: Πέρασα κανονικά από κάστινγκ δύο φορές για τον ρόλο μου στο "Τατουάζ"

Η αδερφή του Απόστολου Γκλέτσου, Άννα, έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και λίγο καιρό στην δημοφιλή σειρά του Alpha «Το τατουάζ».

Σε συνέντευξή της, μίλησε για την συμμετοχή της στο σίριαλ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο αδερφός της και ξεκαθάρισε πως πέρασε κανονικά μετά από κάστινγκ.

Διαβάστε τι ανέφερε στο περιοδικό

Μytv:

Πώς προέκυψε η συνεργασία με το «Τατουάζ»;
Έμαθα ότι έψαχναν έναν ηθοποιό για τον ρόλο της Τόνιας, της ψυχιάτρου. Τότε, πέρασα κανονικά από κάστινγκ δύο φορές, με είδαν και μου είπαν το ΟΚ.

Οπότε δεν έπαιξε ρόλο η συμμετοχή του αδελφού σας Απόστολου Γκλέτσου στη σειρά...
Όχι, δεν ήθελα ο αδελφός μου να μιλήσει και δεν το έχω εκμεταλλευτεί ποτέ. Επίσης δεν ήθελε και ο ίδιος κάτι τέτοιο. Αλλά και να ήθελα να με βοηθήσει, δεν θα το έκανε. Στην προσωπική μου ζωή με βοηθάει και είναι το στήριγμα μου πάντα. Ξέρεις πώς είναι αυτά...

Σκεφτήκατε ότι θα υπάρξουν σχόλια π σύγκριση με τον αδελφό σας με την είσοδο σας στη σειρά;
Ναι, αυτό έχει γίνει. Αλλά τι σύγκριση να υπάρχει; Εκείνος έγινε σταρ, υπήρξε αυτός που υπήρξε. Εγώ ακολούθησα πολύ χαλαρά βήματα όλα αυτά τα χρόνια και γι’ αυτό ασχολήθηκα με το θέατρο. Δεν σκέφτηκα ποτέ την τρελή την καριέρα. Εγώ ξεκίνησα από χόμπι την υποκριτική.

Δεν επιδιώξατε ποτέ τη δημοσιότητα;
Δεν την επιδίωξα ποτέ. Και αυτό μπορεί να είναι και ένας λόγος που δεν έκανα και κανένα τρελό πράγμα στην καριέρα μου. Το καλό ήταν πως οικονομικά είχα στήριγμα. Οπότε ασχολήθηκα με το θέατρο για την ψυχή μου. Τώρα που έχουν παγώσει τα πράγματα στο ΔΗΠΕΘΕ και έχω ελεύθερο χρόνο, ήθελα να κάνω κάτι στην τηλεόραση και χάρηκα που είμαι σε μία σειρά με τέτοια τηλεθέαση.

Σας άγχωσε το γεγονός πως μπήκατε σε μία σειρά με τόσο μεγάλη τηλεθέαση;
Μου αρέσει, αλλά σίγουρα αγχώθηκα για να είμαι καλή και να έχω αποδοχή. Αλλά νομίζω πως πήγε καλά. Ο κόσμος μου έχει πει καλά λόγια.

Keywords
Αναζητήσεις
i legeona ton yperiroon
Τυχαία Θέματα