Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους

Την ευθύνη για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στις 9 Οκτωβρίου στο Νομικό Συμβουλίου του Κράτους, ανέλαβαν με κείμενο το οποίο δημοσίευσαν, το βράδυ της Τετάρτης (17/10), σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα «Συμβούλια έκνομων δραπετομανών / FAI-IRF».

Στο κείμενο που δημοσιεύθηκε στο indymedia, αναφέρουν:

Ξημερώματα 9 Οκτώβρη του ’18 τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, επί της Ακαδημίας, στην καρδιά της αθηναϊκής μητρόπολης.

Αφήσαμε

τα ίχνη της φωτιάς μας εκτεθειμένα στα μάτια όσων αφελών πίστεψαν πως τα χασμουρητά συγκατανεύσεων θα μονοπωλούσαν τον αυτοαναφορικό διάλογο της κοινωνίας, ενόσω θα φίμωναν τους εκθετικά αυξανόμενους περίσσιους. Δίνοντας υλική υπόσταση και επιθετικό νεύμα στην οργή μας, απευθύνουμε εγκάρδιο χαιρετισμό, μαζί με ένα προσκλητήριο στις Άλλες και τους Άλλους αυτού του κόσμου για απαίτηση ορατότητας και χώρου στην πνιγηρή κανονικότητα της οικονομίας και των κοινωνικών ρόλων. Απευθύνουμε κάλεσμα στις πλέον δυσαρεστημένες και ακόρεστες πλευρές μας, εξουθενωμένοι από τον παραγκωνισμό και τον διωγμό που υφίστανται υπό την απειλή της ψυχολογικής εξόντωσής μας.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους νευρωτικούς, στις εξαρτημένες από τα φαρμακευτικά καταπραϋντικά των ειδικών, στους δημιουργικούς που σκοτώνουν τα όνειρά τους με ριπές εργατοωρών, πλήττοντας στην έρημο της επιβίωσης, σε όσες μιλάνε χαμηλόφωνα, φοβούμενες πως οι μπάτσοι περιπολούν στη σκέψη τους, αλλά και σε όσους δε μιλούν καθόλου, αφού το θέαμα αστυνομεύει την αλλοτριωμένη γλώσσα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα