Αυτό είναι το νέο Toyota Yaris sedan

Μπορεί ο τρίτος όγκος στα αυτοκίνητα της κατηγορίας να μην είναι και τόσο δημοφιλής στην Ευρώπη, στην άλλη όχθη του Ατλαντικού όμως φαίνεται πως έχουν πέραση και ιδού το νέο Yaris sedan, όπως θα πωλείται στις ΗΠΑ.

Εμπρός ξεχωρίζει από μια νέα μάσκα σε μαύρο χρώμα που ενσωματώνει χαμηλά τα φώτα ομίχλης, την ώρα που το πλαίσιό της είναι χρωμιωμένο. Στις

εκδόσεις LE και XLE υπάρχει και ένα διακριτικό σπόιλερ, ενώ οι εξωτερικοί καθρέπτες ενσωματώνουν και φλας με λυχνίες LED.

Σε ό,τι αφορά στον εξοπλισμό θα διατίθενται τρεις εκδόσεις, η L, η LE, και η πλουσιότερη XLE που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δερμάτινο σαλόνι, αυτόματο σύστημα κλιματισμού, προβολείς LED, ζάντες αλουμινίου, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, κτλ.

Σε όλες τις εκδόσεις το Yaris Sedan διαθέτει σύστημα αναγνώρισης εμποδίων και προειδοποίησης του οδηγού για επερχόμενη σύγκρουση με φωτεινό και ηχητικό σήμα, ενώ επίσης διαθέτει και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος.

Τέλος ο κινητήρας είναι 1,5 λίτρου ισχύ 106hp και διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, εκτός από το 6άρι κλασικό χειροκίνητο, ενώ εξακολουθεί για τη συγκεκριμένη αγορά να εξοπλίζεται με ταμπούρα πίσω.

πηγή: drive.gr

Keywords
Αναζητήσεις
yaris σταζει λάδι
Τυχαία Θέματα