Αυτά είναι τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη των νέων τοπικών εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε και τα αποτελέσματα από τις εσωκομματικές της ΝΔ για τη Θεσσαλονίκη:

Οι

εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων τοπικών εκπροσώπων της Ν.Δ διεξήχθησαν χθες Κυριακή 13 Μαΐου 2018 με απόλυτη επιτυχία. Η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης ευχαριστεί τα στελέχη της, τα στελέχη της Γραμματείας Οργανωτικού, τις Ν.ΕΦ.Ε και τις ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. καθώς και όλους τους εθελοντές που διέθεσαν το χρόνο τους και συνέβαλλαν στην άρτια διεξαγωγή των εκλογών. Από την εκλογική διαδικασία, προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα:

Πρόεδροι ΝΟ.Δ.Ε.

Β Θεσσαλονίκης: Θωμάς Βράνος
Ανατολικού: Θεόδωρος Μητράκας
Δυτικού: Διονύσης Μανωλόπουλος
Κεντρικού: Αναστάσιος Εμμανουηλίδης

Πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο.

Β Θεσσαλονίκης
Βόλβης: Νίκος Τσακίρης
Δέλτα: Γιώργος Αθανασιάδης
Θερμαϊκού: Σταύρος Αλεξιάδης
Θέρμης: Κωνσταντίνος Πάζης
Κουφαλίων – Χαλκηδόνας: Ανδρέας Οκλαλιώτης
Λαγκαδά: Γιάννης Μυρώνης
Πυλαίας – Χορτιάτη: Λάμπρος Γατσώρης
Ωραιοκάστρου: Κωνσταντίνος Τεκερλέκης

Ανατολικού

Δ’ Δημοτικό Διαμέρισμα: Αντώνης Ρέντας
Ε’ Δημοτικό Διαμέρισμα: Σοφία Σαφαρίκα
Καλαμαριάς: Γεώργιος Ανδρεάδης

Δυτικού

Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Γεώργιος Τσαουσίδης
Ευόσμου – Κορδελιου: Λεωνίδας Ντόβας
Νεάπολης –Συκεών: Νικόλαος Καλλινικίδης
Παύλου Μελά: Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης

Κεντρικού

Α’ Δημοτικό Διαμέρισμα: Γεώργιος Γκαζέπης
Β’ Δημοτικό Διαμέρισμα: Ιωάννης Ζυγούρας
Γ’ Δημοτικό Διαμέρισμα: Ευάγγελος Σβάρνας
Τριανδρία: Ηρώ Τσιτσίνια

Ακολουθούν οι εκλεγμένοι Σύνεδροι κατά αλφαβητική σειρά

Δήλωση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης Αντώνη Γυφτόπουλου για τις εσωκομματικές εκλογές

«Οι εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου 2018 ήταν επιτυχείς από πλευράς νέων εγγραφών, συμμετοχής και ανανέωσης του κομματικού μηχανισμού. Επρόκειτο για μία συγκροτημένη δημοκρατική διαδικασία που αφενός συμβάλει στην εκλογική ετοιμότητα της Ν.Δ και αφετέρου καθιστά η διαδικασία αυτή, όπως έγινε, τη Ν.Δ ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα. Ήταν μια απολύτως επιτυχής επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Βιογραφικά Προέδρων ΝΟΔΕ

Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ανατολικού: Θεόδωρος Μητράκας

Γεννήθηκε το 1976 και έχει σπουδάσει στο Τμήμα Χημείας ΑΠΘ. Επαγγελματικά έχει δραστηριοποιηθεί σαν επιχειρηματίας στον χώρο της διαφήμισης και της οργάνωσης εκδηλώσεων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σαν διευθυντικό στέλεχος σε εξαγωγική εταιρεία τεχνολογίας. Έχει διατελέσει Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης , Αναπλ.Διευθυντης Δ.Ε. Θεσσαλονίκης και Αναπλ.Γραμματέας Οργανωτικού Β.Ελλαδας. Έχει υπάρξει επίσης και στο παρελθόν σε ηλικία 33 χρονών Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης , ενώ σήμερα είναι Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα της Κοινωνίας των Πολιτών του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόεδρος ΝΟΔΕ Κεντρικού: Αναστάσιος Εμμανουηλίδης

Γεννήθηκε το 1964. Είναι δικηγόρος Θεσσαλονίκης. Σπούδασε Νομικές και Πολιτικές Επιστήμες και είναι μεταπτυχιακός υπότροφος του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης» στο Διεθνές Δημόσιο Δίκαιο. Από τα μαθητικά του χρόνια είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν μέχρι σήμερα Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα και επανεκλέγεται με τις εσωκομματικές του Μαΐου 2018. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης.

Πρόεδρος ΝΟΔΕ Δυτικού: Διονύσης Μανωλόπουλος

Είναι 33 ετών και από μικρή ηλικία εντάχθηκε στην ΟΝΝΕΔ, όπου διετέλεσε Μέλος της Κεντρικής της Επιτροπής και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης. Σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όντας μέλος της Συγκλήτου για 2 έτη. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και επιχειρεί στον τομέα της πληροφορικής.

Πρόεδρος ΝΟΔΕ Β Θεσσαλονίκης: Θωμάς Βράνος

Ο Θωμάς Βράνος γεννήθηκε το 1976. Από μικρή ηλικία εντάχθηκε στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, αρχικά ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κριθιάς και αργότερα της ΟΝΝΕΔ Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε πρόεδρος της ΝΟΔΕ και στην προηγούμενη θητεία, είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λαγκαδά και πρόεδρος της «Αναπτυξιακής»

Keywords
Τυχαία Θέματα