Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στη Μόσχα - Δεν γεμίζει το γήπεδο της Σπαρτάκ με ΠΑΟΚ

Το εντυπωσιακό γήπεδο-στολίδι της Σπαρτάκ δεν αναμένεται να είναι γεμάτο στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ τα μέτρα ασφαλείας στη Μόσχα είναι δρακόντεια ενόψει του ματς.

Οι άνθρωποι της Σπαρτάκ και οι επιτελείς της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου έχουν λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας για πριν το παιχνίδι, όπως φυσικά

και για τη διάρκεια του αγώνα της Τρίτης (14/8) εντός του γηπέδου.

Ο πρόεδρος της επιτροπής ασφάλειας της RFU, Βλαντιμίρ Μάρκιν, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τη λήψη έκτακτων μέτρων, έστω και αν η «Otkritie Arena» της Μόσχας δεν αναμένεται να γεμίσει, ούτε πρόκειται να υπάρχουν περισσότεροι από 100-150 φίλοι του ΠΑΟΚ στις κερκίδες της.

«Τα μέτρα ασφαλείας πριν, κατά και μετά τον αγώνα θα εξασφαλίσουν την ασφαλή διεξαγωγή του, αν και με τους οπαδούς ποτέ δεν ξέρεις και τίποτα δεν μπορείς να υποσχεθείς. Μπορώ να συμβουλεύσω τους Έλληνες φιλάθλους, όπως συμβαίνει και με όλους τους οπαδούς, να συμπεριφερθούν με σεβασμό στους νόμους. Τότε είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν προβλήματα», τόνισε ο Βλαντιμίρ Μάρκιν, που ήδη έχει κάνει επαφές με τους οργανωμένους οπαδούς της Σπαρτάκ σε μια προσπάθεια όλα να κυλήσουν ομαλά το βράδυ της Τρίτης (14/8) στην η «Otkritie Arena».

Πόσο κόσμο περιμένουν οι Ρώσοι

Όσον αφορά τον κόσμο που αναμένεται στο γήπεδο αύριο, η Σπαρτάκ Μόσχας συνεχίζει την προπώληση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, προχωρώντας ακόμη και σε δημοπρασία πακέτων εισιτηρίων που περιλαμβάνουν και την αυριανή αναμέτρηση, με τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η «Otkritie Arena» δε θα είναι γεμάτη.

Οι άνθρωποι της ρωσικής ομάδας περιμένουν περίπου 30 με 32.000 φιλάθλους το απόγευμα της Τρίτης (19.00) κάτι που δείχνει κι ο φετινός μ.ο. των εισιτηρίων (32.264) στους δύο εντός έδρας αγώνες της ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα