Άδ. Γεωργιάδης: Τι πρέπει να γίνει για να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής;

Τη δική του θέση σχετικά με το μεγάλο ζήτημα με τη ρύπανση των ακτών Σαλαμίνας αλλά και της Αθηναϊκής Ριβιέρας εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ υπογράμμισε για άλλη μια φορά πως πρέπει να παραιτηθεί ο αρμόδιος οδηγός.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Επειδή το πλοίο ήταν μικρό είχαν την αίσθηση ότι δεν θα υπάρχει μεγάλη διαρροή. Την πολιτική ευθύνη για την επιλογή της εταιρείας που έκανε την απορρύπανση φέρει ο υπουργός. Ένα άλλο σημείο που φέρει ευθύνη ο υπουργός ήταν ότι ενώ έχουμε στο Αιγαίο το σκάφος της EMSA, το καλύτερο αντιρρυπαντικό, αντί να το φωνάξουν Κυριακή ή έστω Δευτέρα, το φώναξαν την Τετάρτη. Αυτό είναι ευθύνη του υπουργού», ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Εάν δεν παραιτείται ένας υπουργός στην Ελλάδα και μετά από όλα αυτά, μπορείτε να μου πείτε πότε παραιτείται ένας υπουργός για να το καταλάβω; Τι πρέπει να γίνει για να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής; Να πάει το μαζούτ στην Ακρόπολη; Να μπει το μαζούτ στο κοινοβούλιο; Ποιο είναι το όριο που ο Κουρουμπλής φεύγει;», είπε, χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα