Αχαϊα: Τα τελευταία λόγια της 17χρονης που αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Συγκλονίζει η αυτοκτονία 17χρονης στην Αχαϊα.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, το κορίτσι αν και είχε προκαλέσει βαρύτατο τραύμα στον εαυτό της διατηρούσε τις αισθήσεις του σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής από την Γλάστρα της Κλειτορίας προς το νοσοκομείο της Τρίπολης.

Η 17χρονη σχεδόν σε όλη τη διαδρομή δεν σταματούσε να λέει συγνώμη για την πράξη της, ζητούσε συγνώμη από τους γονείς, τα αδέλφια και τους παππούδες της.

Δυστυχώς οι γιατροί δεν πρόλαβαν να τη βοηθήσουν. Η 17χρονη άφησε την τελευταία της πνοή όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς

όλα δείχνουν ότι το κορίτσι είχε κάποιο προσωπικό πρόβλημα. Τον τελευταίο καιρό είχε κλειστεί στον εαυτό της.

Ήταν κλεισμένη στο δωμάτιό της όταν οι δικοί της άκουσαν τον πυροβολισμό.

Η 17χρονη έμενε στο χωριό με τον πατέρα, τα δυο μικρότερα αδέλφια της και τους παππούδες της. Η μητέρα της που έχει χωρίσει από τον πατέρα της μένει στο Αίγιο.

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει συγγενείς και φίλους της 17χρονης, ενώ «πάγωσε» την κλειστή κοινωνία στα ορεινά της Αχαΐας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειας της, που έχουν υποστεί σοκ, καθώς δεν μπορούν συνειδητοποιήσουν πως το παιδί, η αδελφή και εγγονή τους, έδωσε τέλος στη ζωή της.

Tην προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας και η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα