Xmas Star Party του Make-A-Wish Ελλάδος (ΦΩΤΟ)

Λαμπερές και απαστράπτουσες παρουσίες τράβηξαν τα βλέμματα την 9η Δεκεμβρίου στο Μύλο Θεσσαλονίκης, στο Xmas Party του Make-A-Wish Ελλάδος. Πάνω από 350 άτομα συμμετείχαν στην ξεχωριστή εκδήλωση, προκειμένου να ενισχύσουν το έργο του Οργανισμού.

Τη βραδιά άνοιξε η Ντορέττα Παπαδημητρίου

η οποία αφού παρουσίασε το έργο του Οργανισμού, κάλεσε το κοινό να συνεισφέρει επιπλέον, μέσω της πλούσιας λαχειοφόρου αγοράς που διενεργήθηκε. Στη συνέχεια, η Υβέτ Κοσμετάτου, Πρόεδρος του Οργανισμού, καλωσόρισε τους φίλους του Οργανισμού και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη.

Τη στιγμή που ο μοναδικός Tonis Sfinos εμφανίστηκε στη σκηνή το party απέκτησε tempo άλλης εποχής. Στρας, glitter, πούλιες και τραγούδια από άλλες δεκαετίες, έδωσαν μια νοσταλγική νότα στη βραδιά. Ο καλλιτέχνης δεν άργησε να ξεσηκώσει τον κόσμο με την ενέργειά του και τις επίδοξες χορευτικές του φιγούρες. Μια έκπληξη περίμενε τόσο τον Toni Sfino και την ομάδα του, όσο και το κοινό: ένας έφηβος, ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει στην εκδήλωσή μας, ανέβηκε στη σκηνή και μας απέδειξε ότι το μπουζούκι παίζεται καλύτερα με ψυχή, και όχι μόνο με εμπειρία και παρτιτούρες! Ο 14χρονος Θάνος χειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους και η σκυτάλη δόθηκε στο crazy girl… Ντορέττα Παπαδημητρίου που τραγούδησε και χόρεψε στους ρυθμούς του ομώνυμου τραγουδιού!

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχοντας στο πλευρό του τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Toni Sfino αφιλοκερδώς, τον Μύλο Θεσσαλονίκης, και προσωπικά τον Σάββα Δομόσογλου όπου ανέλαβε μεγάλο μέρος από τα έξοδα της βραδιάς, κατάφερε να μεγιστοποιήσει τα έσοδά του για την εκπλήρωση ευχών. «Η εθελοντική συμμετοχή καλλιτεχνών και φορέων στις δράσεις μας, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα της αλληλεγγύης σήμερα. Έχοντας στο πλευρό μας ανθρώπους που έχουν το βήμα και τη θέληση να μας υποστηρίξουν, γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί! Συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση το δύσκολο δρόμο μας για την εξασφάλιση των οικονομικών πόρων που είναι απαραίτητοι, ώστε να φωτίσουμε με τη σειρά μας έναν πιο δύσκολο δρόμο, αυτόν της σοβαρής ασθένειας ενός παιδιού» δήλωσε η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γεν. Διευθύντρια του Οργανισμού.

Το λαμπερό αυτό party ενίσχυσαν οικονομικά όλοι οι καλεσμένοι με την αγορά εισιτηρίου, όπως επίσης με τις χορηγίες τους η Kλινική Μαλλιών DHI, η πλαστική χειρουργός Γιολάντα Πεπέ, η αρωματοποιία Zoniou Perfume Creators και η αλυσίδα ηλεκτρικών Welcome Stores.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Κοσμοράδιο, Plus Radio, Ora thess, Praxis mag, Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη

Χορηγοί λαχειοφόρου: Dil Fashion Group, Samaras furs, Premier Bansko Hotel, Πύρρειον Boutique Hotel, Veluso Boutique, Kaisaris και Tsantalli

Χορηγοί σε είδος: Metagenesis advertising, Epi Direct, Lazaridis Premium Marketing Services, 4records events services, Grand Hotel Palace, Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Tsantakides.gr, Μαρία Καρακίτσιου (φωτογραφική κάλυψη), Eskitzis photography, Kyana, Facebooth, Κarotto, Root hair, Δωδώνη, Μίλτος

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MAKE-A-WISH (ΚΑΝΕ-ΜΙΑ-ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.383 ευχές, 245 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2018. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα