#TolisLovedMaria 5 χρόνια μετά: "Να αγαπάτε ρε! Όπως αγάπησε ο Τόλης τη Μαρία!"

Σχολιασμός, κριτική, χιούμορ, πλάκα, κράξιμο, bullying. Αυτή είναι λίγο πολύ η εικόνα των social media. Μέσα σε αυτόν τον χαμό που επικρατεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν μικροί διαδικτυακοί χώροι που αφήνουν ένα παραθυράκι για να "φυτρώσει" ο σπόρος για κάτι όμορφο που όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα μείνει εκεί.

Πάνε πέντε χρόνια κι όμως, το εφήμερο των social media, δεν κατάφερε να "καταπιεί" την ιστορία της Μαρίας και του Τόλη. Πέντε χρόνια μετά, οι χρήστες του twitter

συνεχίζουν να θυμούνται και να κρατούν ζωντανή την ιστορία του Τόλη που τόσο γενναία αντιμετώπισε την ασθένειά του αλλά και αυτό που ο ίδιος ήθελε να μείνει ανεξίτηλο. Το ότι κάποτε αγάπησε τη Μαρία και την αγάπησε πολύ.

Ο Τόλης Γκανάς έφυγε σαν χτες: 23 Σεπτεμβρίου του 2012. Για τους φίλους του στο Twitter ήταν ο @moloch82. Ο Τόλης έχασε την μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου την Ewing's sarcoma, μετά από δύο χρόνια πάλης.

Στο timeline του twitter του, μοιραζόταν συχνά ιστορίες για την κατάσταση της υγείας του, τη σχέση του με τη Μαρία, την αγάπη του για τα βιβλία και το σινεμά. Ήταν εκεί για να θυμίζει σε όλους εμας πως ότι κακό και αν μας συμβαίνει, πρέπει να εκτιμάμε το αγαθό της υγείας και τη ζωή. Αυτό το τελευταίο, το καταφέρνει ακόμη και σήμερα, με την απουσία του.

Οι χρήστες του twitter δεν ξέχασαν την επέτειο του θανάτου του και άφησαν ένα μήνυμα στο hashtag #tolislovedmaria.

Δείτε ορισμένα από αυτά:

Keywords
Τυχαία Θέματα