Survivor:"Οι Τούρκοι εκτός κάμερας έδειξαν διαφορετικό προφίλ"

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Δημήτρης Μαργαρίτης μίλησε για την τουρκική ομάδα και γιατί υπερτερεί από την ελληνική, για το γράμμα που του έστειλε ένας κρατούμενος και το δημοσιοποίησε, αλλά και για την δύσκολη δουλειά του δεσμοφύλακα.

Η τουρκική ομάδα φαίνεται να υπερτερεί. Πού οφείλεται αυτό;

«Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι οι Τούρκοι πριν ξεκινήσουν τα αγωνίσματα μας γνώριζαν με τα ονόματα μας. Εμείς δεν τους γνωρίζαμε. Παρατηρήσαμε

επίσης ότι από την αρχή ήταν πάρα πολύ εύστοχοι. Είχαν προπονηθεί. Τώρα που και η ελληνική ομάδα έχει εξοικειωθεί με τους στόχους, οι αγώνες έχουν γίνει ισοδύναμοι».

Οι Τούρκοι είναι αρκετά προκλητικοί.

«Εκτός κάμερας έδειξαν διαφορετικό προφίλ. Όταν χτύπησα ανησύχησαν, ήρθαν να δουν πώς είμαι. Όταν πήγα να χαιρετήσω ήρθαν σχεδόν όλοι να μου ευχηθούν περαστικά, ορισμένοι βούρκωσαν. Μου έδωσαν συγχαρητήρια. Είναι καλό να λέγονται αυτά, γιατί είναι όπως εμείς, αθλητές που άφησαν τις οικογένειες τους».

Δημοσίευσες ένα γράμμα.

«Ο συγκεκριμένος κρατούμενος με έκανε να αισθανθώ πολύ καλά, γιατί κατάλαβα ότι το μήνυμα μου πως πρέπει να αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος και να μην τα παρατάμε πέρασε».

Δύσκολη η δουλειά σου.

«Πολύ, ζούμε και εργαζόμαστε μέσα στη φυλακή. Έχουμε περίπου 250-300 άτομα κρατούμενους, με αρκετούς από αυτούς σε σοβαρή ψυχιατρική κατάσταση. Γινόμαστε αποδέκτες πολλών αρνητικών συναισθημάτων. Εκεί εκτός από δεσμοφύλακας γίνεσαι και ψυχολόγος και κοινωνιολόγος και θα κεράσεις κι έναν καφέ έναν άνθρωπο που δεν έχει μία. Αυτά τα άτομα με βάφτισαν «Ράμπο» όταν πρωτοδιορίστηκα. Και λόγω της εμφάνισης μου και λόγω του χαρακτήρα μου, γιατί ο «Ράμπο» ήταν πάντα δίκαιος. Αυτό με ακολουθεί ακόμα και σήμερα», λέει στο 7 Μέρες TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα