Super League: Dead Line στις 14/6 για επανέναρξη, αλλιώς διακοπή!

Στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League 1, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Μηνάς Λυσάνδρου, ανέφερε πως το πρωτάθλημα θα πρέπει να επανεκκινήσει μέχρι τις 14 Ιουνίου, αλλιώς δεν θα συνεχιστεί.

Ο ισχυρός άνδρας της Λίγκας θεωρεί πως οι προπονήσεις πρέπει να αρχίσουν το αργότερο έως τις 25 Μαΐου, με ιδανική ημερομηνία τη 18η Μαΐου

και μέχρι τις 14 Ιουνίου να έχει γίνει η σέντρα στα παιχνίδια.

"Το πρωτάθλημα δεν μπορεί να αρχίσει μετά τις 14 Ιουνίου. Άρα πρέπει να προηγηθούν οι ομαδικές προπονήσεις στις 18 Μαΐου, όπως είπε ο κ. Γκαγκάτσης. Σε κάθε περίπτωση να αρχίσουν οι ομαδικές το αργότερο στις 25 Μαΐου", ανέφερε ο κ. Λυσάνδρου.

Ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, εξέφρασε την άποψη πως πρέπει να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα για επιστροφή στα γήπεδα, με τον Μάκη Γκαγκάτση του ΠΑΟΚ να μην είναι σύμφωνος μαζί του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε ότι αθλητικές εγκαταστάσεις θα ανοίξουν στις 20 Ιουνίου, άρα αγώνες δεν μπορούν να διεξαχθούν νωρίτερα.

"Οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα ανοίξουν 20 Ιουνίου. Οπότε προφανώς πριν την ημερομηνία αυτή δεν θα αρχίσουν ομαδικές προπονήσεις. Η οικονομική κατάσταση της Nova είναι αδιέξοδη. Είναι στα πρόθυρα πτώχευσης. Ναι στο πρωτάθλημα αν η κυβέρνηση διασφαλίσει τις ομαδικές προπονήσεις. Δεν θέλω να ασκούμε πολιτικές (και άλλες) πιέσεις για να αρχίσει το πρωτάθλημα".

Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης πάντως, όσον αφορά τον αθλητισμό θα γίνουν την Πέμπτη 30/4.

Keywords
Τυχαία Θέματα