Stan: Με ευλόγησε ο Θεός - Μεγάλωσε μια γενιά με τα τραγούδια μου! (VIDEO)

Με μια αποκλειστική συνέντευξη του μοναδικού Stan έκανε πρεμιέρα το “Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά στον Antenna.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός έκανε δηλώσεις που θα προκαλέσουν και θα συζητηθούν!

Τι δηλώνει για τη μουσική του και την μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει;

“Όταν γράφεις ένα τραγούδι δεν ξέρεις πώς θα πάει και ποια θα είναι η πορεία του. Νομίζω πως ο κόσμος είναι αυτός που κάνει τα τραγούδια επιτυχίες.

Υπάρχει μία γενιά παιδιών η οποία μεγάλωσε με τα τραγούδια μου. Η δική μου μουσική άλλαξε τη ζωή πολλών ανθρώπων, αγάπησαν τα τραγούδια μου και το ποιος είμαι εγώ μέσω των τραγουδιών μου. Είναι κάτι που με έχει σημαδέψει σαν άνθρωπο πλέον”.

Κατά καιρούς έχει δεχθεί σκληρές κριτικές. Πόσο τον έχουν επηρεάσει και πόσο σημαντικές είναι γι’ αυτόν;

“Είμαι σταράτος. Αν συναντήσω έναν άνθρωπο που έχει πει κάτι για μένα, είμαι ανοιχτός να κάτσω μαζί του να το συζητήσω. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με ανθρώπους που δεν έχουν πολύ καλή άποψη για τον Stan. Θα σου πω ένα απλό παράδειγμα… Ο Michael Jackson δεν αρέσει σε όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ακούν τη μουσική του, δεν ξέρουν καν ποιος είναι. Αλλά τι σημαίνει αυτό; Δεν έχει αξία για τα εκατομμύρια των θαυμαστών του; Μήπως η μουσική του δεν έχει αγγίξει εκατομμύρια καρδιές; Σημασία έχει πως υπάρχουν άνθρωποι που ακούν τη μουσική μου και τους επηρεάζει κιόλας. Εγώ χαίρομαι που το κάνω αυτό, το βλέπω σαν λειτούργημα. Ο Θεός με ευλόγησε με ένα ταλέντο, να γράφω μουσική. Αυτό ξέρω να κάνω στη ζωή μου καλά… Θέλω να με θυμούνται για τα τραγούδια μου”.

Δείτε το βίντεο του Youweekly Gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα